Cautare

3146 de rezultate pentru "nicolae" (7.95 secunde)
Dorel Talpos - Marghita, Ioan Lucaciu - Stei, Costel Sirghie - Nucet, Florin Porge - Vascau, Arsenie Marosan - Balc, Sorin Degau - Buntesti, Ioan Lazau - Cabesti, Florin Corb - Ceica, Gheorghe Huple - Ciumeghiu, Ioan Irimie - Cociuba Mare, Nicolae Onica - Cristioru de Jos, Nicolae Neag - Dobresti, Sabina Farcuta - Dragesti, Aurel Bejan - Gepiu, Dan Tiurbe - Madaras, Saveta Osvat - Pietroasa, Dan Ile - Tarcaia si Ioan Balint - Uileacu de Beius din partea PD-L;
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
 Localnicii din comuna Colonesti au decis duminica in mainile cui vor lasa sefia administratiei locale, desemnandu-l pe fostul viceprimar, pedelistul Marian Radulescu, in timp ce la Ganeasa, candidatii Dumitru Costea (PD-L) si Nicolae Preda (PSD) au intrat in turul doi.
Ori, avand in vedere declaratiile si deciziile liderului Corneliu Vadim Tudor, care azi sunt intr-un fel, iar maine pe dos, nu se mai stie cu exactitate daca seful organizatiei constantene este proaspat numitul Ion Anghel (foto) (consilier mangaliot) sau s-a revenit la vechea formula "dirijata" de Gheorghe Nicolae.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
Astfel, pentru Departamentul de management educational si evaluare au fost propusi ca inspectori de specialitate Octavian Gavrila, managerul Grupului Scolar "Traian Demetrescu" din Craiova, alaturi de Carmen Petre, Nicolae Constantinescu (unul dintre putinii inspectori de specialitate ai ISJ care au fost pastrati - n.r.) si Lilia Pascaliu, de la Scoala nr.
47, 35 apartamente de pe bulevardul Nicolae Balcescu nr. ... 35, 31 apartamente de pe strada Nicolae Racota nr.
Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV. ... Ca bucurestean neaos, senatorul PSD Serban Nicolae s-a autosesizat. ... Serban Nicolae a continuat discutia in acelasi mod.
Senatorul roman Nicolae Moga a prezentat o informare referitoare la Conferinta presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, desfasurata la Nicosia, in perioada 21-23 aprilie 2013.
Senatorul roman Nicolae Moga a prezentat o informare referitoare la Conferinta presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, desfasurata la Nicosia, in perioada 21-23 aprilie 2013. ... Senatul Romaniei a fost reprezentat de domnul vicepresedinte al Senatului, dl.senator Nicolae Moga.
Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca functia de lider de grup nu ii este una straina si ca, teoretic, nu s-ar teme de responsabilitatea pe care aceasta o implica insa, in opinia sa, o posibila schimbare a sefiei grupului PSD din Senat ar trebui realizata astfel incat sa nu bulverseze grupul.
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD, a avut o interventie la dezbateri generale care a fost apreciata si aplaudata de senatorii prezenti. ... Puteti citi in continuare cuvantul integral al senatorului Serban Nicolae: ... La dezbateri generale, domnul senator Serban Nicolae. ... Domnul Serban Nicolae:
Serban Nicolae: ... sanctiunea - nedreapta Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru AGERPRES, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.
Anul trecut, SC SUCCES NIC COM SRL, firma condusa de omul de afaceri Nicolae Sarcina, a si castigat licitatia pentru vanzarea UREX, contra sumei de 75 de miliarde de lei vechi.
Suparat pe primarul Dumitru Nicolae Omul de afaceri galatean sustine ca va continua sa investeasca pe plan local pentru a crea noi locuri de munca si pentru a ajuta comunitatea locala, dar este foarte nemultumit de modul in care investitorii galateni sint ajutati de primarul Dumitru Nicolae.
La data respectiva, averea familiei Sarcina era estimata la peste cinci milioane de dolari, însa evolutia ulterioara a investitiilor lui Nicolae Sarcina (37 de ani), „creierul“ afacerilor derulate în numeroase judete din tara, spune altceva despre potentialul unui businessman cel putin controversat.
Chiar daca este concurenta foarte mare, afacerea este foarte profitabila“, a declarat Nicolae Patrascu, directorul Uniunii Patronale a Agentiilor Imobiliare (UPAI) „Oltenia“. „E nevoie de foarte multa munca si de servicii calitative“ Potrivit acestuia, la baza afacerii cu o agentie imobiliara sta seriozitatea, mai ales ca majoritatea clientilor cumpara sau vând o singura data o locuinta si este extrem de important sa stii sa-i multumesti.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
google-analytics.com