Cautare

3146 de rezultate pentru "nicolae" (7.44 secunde)
Judecatorii de la Tribunalul Galati si-au declinat competenta in favoarea instantei superioare, admitand solicitarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii in procesul deschis de Nicolae Bacalbasa.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Ieri a fost o zi importanta atat pe plan religios, cat si in Parlament, unde alesii botezati cu numele Sfantului Nicolae au fost felicitati si cadorisiti atat de prieteni, cat si de rivali.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Muzeul National al Taranului Roman isi deschide portile pentru public de Sfantul Nicolae Tot norodul:
Toate bune si frumoase, nimic iesit din comun pana in momentul in care la sediul Agentiei si-a facut aparitia viceprimarul Constantei Nicolae Nemirschi (cunoscut sub numele de Nemos) - nu singur, ci insotit de invitatii acestuia - anumiti reprezentanti ai mass-media.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. ... In acest sens, social-democratul Nicolae Matei a oferit elevilor premianti:
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, va merge la Curtea de Conturi indiferent daca numirea consilierilor se va face pe legea veche de organizare si functionare a Curtii sau pe o alta noua, a declarat luni purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
Gazeta de Sud a relatat pe larg razboiul dintre Nicolae Viisoreanu, mostenitor al familiei Viisoreanu, si municipalitate. ... Surpriza Viisoreanu Dupa un an, alt mostenitor, Nicolae Viisoreanu, a notificat primaria ca-si vrea casa inapoi.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca galatenii vor scoate in scurt timp mai multi bani pentru a plati factura la intretinere. ... Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca si-a dat acordul pentru luarea acestor masuri.
Nae Nicolae a fost inmormantat sambata. Rudele si apropiatii au venit sa isi ia ramas bun de la Nae Nicolae pe stadionul din Stefanesti, apoi l-au condus la groapa. ... Bilantul fabuloasei inmormantari a lui Nae Nicolae:
Sambata, 22 Noiembrie, Nicolae Voiculet canta in deschiderea Galei Finale a Circuitului SuperKombat 2014, ce va avea loc la Monza, in Italia, unde Romania va fi reprezentata de Catalin Morosanu dar si de fratii Andrei si Bogdan Stoica.
Nicolae Zimbroianu este un artist pe care l-am cunoscut recent la Galeria Orizont, in aceste zile triste, dupa tragedia cu acei tineri care si-au pierdut viata in Clubul Colectiv din Bucuresti. Aristul Nicolae Zimbroianu s-a nascut la 18 februarie 1947, Bogati, jud.
Ministrul Nicolae Banicioiu, care se face vinovat de toate reactiile negatice din sistemul public de sanatate, trebuie inlaturat de indata. ... Asa ca am incercat si eu sa vad cu ce a gresit Nicolae Banicioiu de este pus la zid.
Cum in ultima saptamina am semnat mai multe articole impotriva primarului Dumitru Nicolae, si cum un coleg a intrat in concediu, a cazut pe mine bucuria de a munci mai mult azi si de a compune un editorial al carui subiect este edilul-sef PSD al orasului nostru.
Primarul Dumitru Nicolae se afla la sfarsit de mandat. ... Dumitru Nicolae, in general, nu recunoaste nimic. Cand i se atrage atentia ca, de exemplu, pe strada Brailei, sunt mai multi maidanezi decat contribuabili, Nicolae spune ca nu-i adevarat, lucru care este real, dar nu si dupa ora 22.00.
Dupa cum e si normal si in eventualitatea in care actualii viceprimari raman pe posturile lor, primii trei de pe lista- Radu Mazare, Gabi Stan si Nicolae Nemirschi - se retrag.
Constienti de puterea lor in aceasta situatie, pesedistii au facut totul pentru ca puterea lui Dumitru Nicolae sa creasca . ... Cei ce formau intr-o vreme randurile opozitiei s-au unit si, astfel, i-au invins pe colegii politici ai primarului Dumitru Nicolae.
google-analytics.com