Cautare

3178 de rezultate pentru "nicolae burcea" (5.06 secunde)
Nicolae Vacaroiu a confirmat ca aceste lucruri sunt adevarate. Vicepresedintele PSD Nicolae Vacaroiu a confirmat ieri intentia lui Ion Iliescu, liderul grupului senatorial al social-democratilor, de a renunta la aceasta pozitie.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Senatorul Serban Nicolae mentioneaza si el: ... In aceeasi nota cu Serban Nicolae, dar mai transant, este senatorul Sorin Oprescu:
Amendamentul care a modificat ordonanta a fost propus de senatorii ßerban Nicolae (PSD) si Liviu Bindea (PRM) si a fost adoptat de comisie cu 5 voturi „pentru“ si 4 „impotriva“, votul hotarator apartinand senatorului Vasilescu.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Andreea Paval, solista trupei Datina, a uitat sa-i cumpere cadou sotului sau cu ocazia lui Mos Nicolae.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
Semnalul "curateniei" dat de prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, la inceputul anului printre angajatii institutiei pe care o conduce pare sa fi dat roade.
Lucrarile de pe bulevardul Nicolae Titulescu continua, desi in urma cu o saptamana reprezentantii institutiilor de cultura au cerut suspendarea acestora.
Cum directorul Ilie Badescu era in concediu de odihna, adjunctul acestuia,Viorel Nicolae, a fost de acord sa dea o explicatie, iar pentru a se scuza a admis ca angajatii regiei nu prea fac treaba buna cand vine vorba de rasaduri.
Istoricul Nicolae Edroiu a incetat din viata. ... Istoricul Nicolae Edroiu, 78 de ani, membru al Academiei Romane, a murit miercuri, 10 ianuarie, in urma unui infarct, in fata Institutului de Istorie George Baritiu din Cluj-Napoca al Academiei Romane. ... dr Nicolae Edroiu era membru corespondent al Academiei Romane.
A fost gazduit de magistratul Nicolae Mandrea, la conacul sau din Campul Cerbului. ... Zoe Mandrea, nascuta Balcescu, era nepoata de frate a lui Nicolae Balcescu si mare admiratoare a poetului si gazetarului nnepereche.
Nicolae Mischie inca se mai crede baron al judetului Gorj. ... Nicolae Mischie a mai primit de la alta matusa un conac, o casa si un teren cu izvoare pe care si-a amenajat o pastravarie in comuna Runcu.
Mai trebuie spus si ca, asa cum ii sta bine unui bun gospodar, primarul Dumitru Nicolae a avut grija sa aseze in CA multi dintre oamenii sai de incredere.
Razboiul declansat de primarul Dumitru Nicolae impotriva sefului Serviciului Administrarea Domeniului Public scoate la lumina situatii extrem de interesante. Directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP), Florin Popescu, a raspuns la finele saptaminii trecute, in cadrul unei emisiuni TV, atacurilor venite din partea primarului Dumitru Nicolae.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa (foto) risca sanctiuni din partea partidului pentru pozitia sa in privinta demisiilor sefilor SRI si SIE.
Nicolae Plesita, Corneliu Paltanea, Dinu Amoncei, Ion Ceausu, Ion Cusac, Nicolae Dinu, Dorel Voron, Danut Marinescu si Mir-cea Parvulescu. ... Ion Manolescu, Emil Ritu, Nicolae Mara, Adrian Hamza, Vasile Crasmaru, Constantin Purcaru, Vlad Nicolae, Alexandru Camenita, Ilie Ciobescu, Alexandru Visinescu si Iulian Nasta.
PSD se revolta Amendamentul, propus de senatorul UDMR Gyorgy Frunda, a generat revolta vicepresedintelui comisiei, senatorul PSD ßerban Nicolae. ... "Nu o sa gasiti acte facute de Ion Iliescu prin care sa se exercite influenta asupra Securitatii pentru a exercita activitati represive", a sustinut Nicolae.
Senatorul PSD ßerban Nicolae a atras atentia asupra negocierilor de miercuri dintre Guvern si sindicalistii din invatamant, in care acestia ar fi fost informati ca parlamentarii primesc si tichete de masa, si prime de vacanta.
google-analytics.com