Cautare

3178 de rezultate pentru "nicolae burcea" (3.15 secunde)
Gala a fost prezentata de catre Roxana Iliescu si Gheorghe Turda intr-o tinuta traditional romaneasca, asa cum se cade sportului national â€" oina, alaturi de presedintele Federatiei Romane de Oina â€" Nicolae Dobre.
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, secretar general al unui partid politic (la data faptelor), in prezent deputat si vicepremier, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
Mos Nicolae! ... Daca da, atunci sunteti pregatiti sa il primiti pe Mos Nicolae. Asa cum spune povestea, Mos Nicolae vine incarcat cu daruri multe si gustoase la totii copiii care au fost cuminti. ... Te alteptam in tara lui Mos Nicolae! 28 noiembrie-24 decembrie Sala Dalles Bulevardul Nicolae Balcescu, nr.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Saptamana trecuta senatorul Nicolae Moga a inaugurat cabinetul medical pe roti, denumit sugestiv Moga Mobil. ... Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu.
Serban Nicolae il pune la punct pe Iohannis si ofera detalii despre miliardele lipsa Senatorul Serban Nicolae a facut cateva precizari importante legate scandalul miliardelor care nu se regasesc.
Luand cuvantul, fruntasul taranist Nicolae Lupu a cerut sa fie el desemnat ca ministru, deoarece "fiind batran, eu nu mai am mult timp de asteptat". Doctor Nicolae Lupu a amenintat ca, in caz contrar, se va rupe de PNT si va face un partid care va colabora cu PCR.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
primarul Dumitru Moinescu, dar si seful Politiei Medgidia, sunt cercetati pentru favorizarea infractorului, mai exact a gastii lui Nicolae Titi (gasca formata din 8 persoane) despre care organele de ancheta spun ca isi disputa, la momentul incidentului de acum o luna, zonele de influenta si de percepere a taxelor de protectie in Medgidia, cu Ferat Cherim, din Bucuresti.
Pe 22 decembrie 1989, Mircea Dinescu era plasat in arest la domiciliu si pazit de securitate, dupa ce in martie fusese concediat de la Romania Literara, pentru ca il criticase dur pe Nicolae Ceausescu in Liberation.
Activitatea functionarilor din cadrul Prefecturii Dolj pare sa il deruteze pe seful institutiei, Nicolae Giugea. ... Nemultumirile prefectului Nicolae Giugea fata de activitatea angajatilor din institutie nu sunt deloc o noutate.
Primarul Dumitru Nicolae nu vrea nici in ruptul capului sa spuna care sint oamenii pe care ii va instala la conducerea societatii Apa Canal si a Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP).
Dupa aparitia in presa a declaratiilor venite din partea reprezentantilor PD fata de o posibila inculpare a primarului Dumitru Nicolae in dosarul "Motorock", colegii de partid ai edilului sar in apararea sa.
Nicolae Patru (Valcea), Dan Nicolae Rahau (Constanta), Adrian Maracineanu (Prahova), Adrian Pascuta (Timis), Ion Stoica (viceprimarul orasului Buftea). ... presedintele PRM Navodari, Dan Nicolae Rahau (fost senator) si Mariana Bandi, presedintele Organizatiei Municipale de Femei a PRM Constanta.
Dupa ce purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Branzan, a afirmat saptamana trecuta ca pana pe data de 15 februarie va fi nominalizat candidatul partidului la Primaria Galati, in urma finalizarii sondajul comandat unei firme specializate, primarul Dumitru Nicolae a infirmat ieri, in cadrul conferintei de presa, declaratiile lui Claudiu Branzan.
Ieri, in plina forfota a celui de-al doilea tur al alegerilor locale, social-democratii erau suparati la culme ca, peste noapte, parbrizele autovehiculelor a mii de galateni au fost "invadate" de afise electorale autocolante, contrafacute, infatisandu-l pe candidatul PSD la Primarie, Dumitru Nicolae, si asta in perioada in care e interzis prin lege a se face campanie.
La o simpla analiza a rezultatelor din cele doua tururi de scrutin, vedem ca in cele doua saptamani scurse intre acestea Nicolae a mai castigat 27.154 de voturi, in timp ce Lisinschi nu a mai castigat de partea sa decat 2.354 de sustinatori dintre cei care in primul tur au votat cu alti candidati.
2008 este un an de bun augur pentru Nicolae Matei, care a castigat Primaria orasului Navodari dupa un tur doi de scrutin in care l-a intalnit, la fel ca in 2004, pe democrat-liberalul Tudorel Calapod, unul dintre marii invinsi ai partidului condus de Emil Boc.
Dorel Talpos - Marghita, Ioan Lucaciu - Stei, Costel Sirghie - Nucet, Florin Porge - Vascau, Arsenie Marosan - Balc, Sorin Degau - Buntesti, Ioan Lazau - Cabesti, Florin Corb - Ceica, Gheorghe Huple - Ciumeghiu, Ioan Irimie - Cociuba Mare, Nicolae Onica - Cristioru de Jos, Nicolae Neag - Dobresti, Sabina Farcuta - Dragesti, Aurel Bejan - Gepiu, Dan Tiurbe - Madaras, Saveta Osvat - Pietroasa, Dan Ile - Tarcaia si Ioan Balint - Uileacu de Beius din partea PD-L;
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
google-analytics.com