Cautare

3179 de rezultate pentru "nicolae burcea" (4.75 secunde)
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, secretar general al unui partid politic (la data faptelor), in prezent deputat si vicepremier, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
Mos Nicolae! ... Daca da, atunci sunteti pregatiti sa il primiti pe Mos Nicolae. Asa cum spune povestea, Mos Nicolae vine incarcat cu daruri multe si gustoase la totii copiii care au fost cuminti. ... Te alteptam in tara lui Mos Nicolae! 28 noiembrie-24 decembrie Sala Dalles Bulevardul Nicolae Balcescu, nr.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Saptamana trecuta senatorul Nicolae Moga a inaugurat cabinetul medical pe roti, denumit sugestiv Moga Mobil. ... Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu.
Serban Nicolae il pune la punct pe Iohannis si ofera detalii despre miliardele lipsa Senatorul Serban Nicolae a facut cateva precizari importante legate scandalul miliardelor care nu se regasesc.
Luand cuvantul, fruntasul taranist Nicolae Lupu a cerut sa fie el desemnat ca ministru, deoarece "fiind batran, eu nu mai am mult timp de asteptat". Doctor Nicolae Lupu a amenintat ca, in caz contrar, se va rupe de PNT si va face un partid care va colabora cu PCR.
Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
Ambrus Burcea, presedintele Asociatiei Gaborilor cu Palarie din Cluj nu a fost lasat de agentii de paza sa intre in clubul "Venetia", din Sibiu, pentru simplul motiv ca era rrom.
Revenind la propunerea ministrului, adica la procurorul Monica Serbanescu, CV-ul acesteia arata ca a plecat de la pozitia de invatator din mediul rural (1982) - o scoala din Burcea, judetul Calarasi - pentru a trece apoi prin functiile de procuror la Parchetul Judecatoriei Bucuresti (1994), Parchetul General (1999), procuror sef al Sectiei Penale din DNA
Potrivit comisarului sef Adrian Burcea, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, actuala Directie, care coordona activitatea a patru inspectorate judetene, se va desfiinta in maxim trei luni de zile, pana atunci seful unitatii fiind comisarul sef Marin Buzescu.
000 de tranzitari ale frontierei cu BulgariaPotrivit comisarului sef Adrian Burcea, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, intre 17 si 21 aprilie s-au inregistrat 342.
Ministerul Economiei - Varujan Vosganian sau Daniel Daianu Ministerul Finantelor Publice - Liviu Voinea sau Florin Georgescu sau Daniel Daianu Ministerul Administratiei si Internelor - Ioan Rus Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - deputatul PSD Mircea Draghici sau Alin Burcea.
Nu prea ai ce sa faci in statiuni", a afirmat Alin Burcea, directorul unei agentii de turism. Desigur, intre vedetele Targului National de Turism au fost si ofertele de vacanta din Bulgaria si Grecia.
La HCM, unde a facut parte din echipa antrenata de Adrian Fojica si George Burcea, s-a remarcat repede, ajungand jucatoare de baza, iar apoi la loturile nationale.
Iubitorii handbalului din Banie vor putea sa le vada la lucru pe elevele lui Bogdan Burcea si Grigore Albici numai in amicale, deoarece meciurile oficiale de pe teren propriu le sustin la Filiasi.
In prima partida, disputata vineri dupa-amiaza, elevele lui Bogdan Burcea si Grigore Albici s-au impus la un gol diferenta, scor 28-27 (15-13).
Burcea, Dragalina, Hallmen - atacanti. "Sper sa ne prezentam mai bine decat am facut-o in tur. In programul nostru din aceasta saptamana figureaza cate un antrenament pe zi, iar de saptamana viitoare - cate doua sedinte.
Bordea - Polgar (’75, Dinu), Crusoveanu, Irimescu, Bancu - Corneanu, Melcea, Valcica, Cuedan - Burcea, Lungan (’67, Balsanu). Antrenor: Dan Oprescu.
Antrenorul craiovencelor, Bogdan Burcea, a spus ca programul este destul de incarcat si spera ca elevele sale si ale lui Grigore Albici sa faca un turneu bun, cu rezultate pe masura:
Sper ca la anul vom avea cu totul si cu totul un alt parcurs", a spus interul echipei antrenate de Bogdan Burcea.
google-analytics.com