Cautare

3179 de rezultate pentru "nicolae burcea" (4.69 secunde)
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae Vacaroiu: ... Nicolae Vacaroiu : ... - Fostul presedinte al Senatului, Nicolae Vacaroiu: ... Nicolae Vacaroiu: ... Domnul Nicolae Vacaroiu:
Dezvaluirile noastre despre averea uriasa stransa de comisarul Emilian Nicolae din salariul de politist, bineinteles, precum si numeroasele abuzuri comise de fostul sef al Politiei Cernavoda nu au ramas fara ecou.
Jucatoarele pregatite de Bogdan Burcea si Grigore Albici au trecut cu scorul de 28-16 de divizionara A Muresul Targu Mures, formatie care a ajuns la acest turneu de pe locul trei in seria B, dupa ce CSS Caracal, castigatoarea seriei, nu a primit acceptul sa evolueze la turneul de promovare, iar CS Timisoara, echipa de pe locul doi, nu s-a inscris.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Dupa revenirea de la vestiare, antrenorul formatiei craiovene, Bogdan Burcea, a trimis in teren mai multe jucatoare tinere, iar diferenta a crescut in favoarea campioanei:
Roxana, care are 32 de ani, este in culmea fericirii ca va deveni mama, dar in echipa pregatita de Bogdan Burcea si Grigore Albici se va resimti absenta jucatoarei venite in iarna de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Actorul si scriitoul George Burcea e in centrul unui scandal de incitare la violenta impotriva femeilor. Editura Hyperliteratura a retras din vanzare cartea lui Burcea, ,,Scrisoare catre Ceausescu" in urma scandalului generat de autor.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau:
Cu toate ca a simtit criza, Nicolae Iustin Urdea (foto), primarul din localitatea Limanu se lauda cu proiectele realizate. ... In alta ordine de idei, Nicolae Iustin Urdea a subliniat ca vor fi continuate lucrarile la proiectele demarate.
Spre deosebire de adversarele din ultimele doua etape, HC Galati (locul trei) si HC Zalau( locul doi), formatii in fata carora oltencele au suferit infrangeri, HCM Roman pare un adversar mai abordabil pentru echipa pregatita de Bogdan Burcea.
La randul sau, primarul din Adamclisi, Emilian Burcea, este incantat de crama care va oferi noi locuri de munca pentru locuitorii din comuna.
Antrenorul Bogdan Burcea a spus ieri ca victoria este obligatorie pentru jucatoarele sale: ... Dupa ce Diana Patru a parasit echipa din motive medicale, Burcea nu poate miza astazi nici pe Irina Lazarin, care s-a accidentat in partida de la Constanta.
Dupa ce la un moment-dat aveau si opt goluri avans (16-8 in minutul 34), elevele lui Bogdan Burcea au tremurat serios pe final, cand bacauancele s-au apropiat si chiar au egalat (scor 21-21) in minutul 56.
Dupa meci, antrenorul craiovean Bogdan Burcea a facut contestatie, nemultumit de unele abateri de la regulament. Este vorba de intarzierea jocului peste limita regulamentara si neprezentarea legitimatiilor de joc ale componentelor echipei din Galati, ci doar a unui tabel.
Antrenorul Bogdan Burcea a spus ca venirea Roxanei, care evolueaza pe postul de centru, va ajuta mult echipa sa paraseasca locurile retrogradante: ... "Sper ca la meciul cu Zalau sa se vada ca am facut o alegere inspirata prin aducerea Roxanei", a spus antrenorul Bogdan Burcea.
Elevele lui Bogdan Burcea se afla pe ultimul loc, cu doar patru puncte in clasament, dar spera ca in retur vor aduna suficiente puncte pentru a se mentine in Liga. ... Antrenorul Bogdan Burcea a declarat ca partida va fi un antrenament bun in perspectiva jocurilor urmatoare:
Cum partida cu CSM Ploiesti este importanta pentru oltence, antrenorul Bogdan Burcea a tinut neaparat sa le aiba la dispozitie pe cele trei jucatoare.
O victorie a elevelor lui Bogdan Burcea ar face ca SCM sa paraseasca ultimul loc si sa acumuleze cu un punct mai mult decat formatia din orasul lui Bacovia. ... Antrenorul Burcea are tot lotul valid si se gandeste doar la victorie:
google-analytics.com