Cautare

1085 de rezultate pentru "mireille astrid popa" (3.42 secunde)
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. ... Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.
BNR intentioneaza sa mentina flotarea controlata a leului Banca Nationala a Romaniei (BNR) va mentine regimul de flotare controlata pentru moneda nationala inca pentru citiva ani, dupa ce a trecut, in aceasta luna, la un regim de tintire directa a inflatiei, a declarat viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, citat de Reuters.
In acest context, adoptarea euro potrivit calendarului stabilit, in conditiile "neprielnice" din plan global, va fi marele test pentru Romania, a declarat viceguvernatorul BNR Cristian Popa. ... daca in aceste conditii neprielnice reusim sa adoptam euro dupa calendarul stabilit", a spus Popa.
Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... - Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
Record dupa record pentru Dorian Popa:
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Academicianul Constantin Popa: ... Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. ... Dar mai cu seama, am aflat care este reteta de viata lunga a domnului academician Constantin Popa, salvator de vieti, creator de institut, aducator de tehnologii revolutionare in tara.
Consilierul local independent Marian Popa a intrat in greva japoneza. ... Motivul este reprezentat de faptul ca Popa il considera pe presedintele acestei comisii, conservatorul Eugen Gavan, responsabil de eliminarea unor oameni cinstiti dintr-o afacere de milioane de euro.
Marian Popa continua razboiul pe care l-a inceput in Consiliul Local. ... Consilierul local independent Marian Popa le cere liderilor formatiunilor politice care au reprezentanti in Consiliul Local sa ia initiativa in ceea ce priveste scandalul aparut in jurul comisiei de urbanism si al presedintelui acesteia, Eugen Gavan.
Curtea de Apel Galati a respins vineri recursul formulat de filiala galateana a Partidului Conservator (PC) impotriva deciziei Tribunalului Galati privind mentinerea in functie a consilierului local Marian Popa, hotarirea fiind definitiva si irevocabila.
Deputatul Nicolae Popa, vicepresedintele PNL Alba, considera ca presedintele Traian Basescu nu doreste sa promulge legea de majorare a pensiilor pentru "a da o lectie" pensionarilor.
Presedintele Partidului Conservator, Daniela Popa, a declarat, joi, la Arad, ca formatiunea pe care o conduce nu va face aliante cu alte partide la alegerile locale din acest an.
Tocmai de aceea Telegan a precizat ca i-a exclus deja din partid pe cei care il ajutau la conducerea partidului, printre care si prim-vicepresedintele Marian Popa, pe care il acuza ca s-ar fi unit cu social-democratii in campania electorala si i-ar fi creat probleme cu Partidul Democrat Liberal din cauza contestatiei la candidatura lui Andrei Lisinschi, iar toate au pornit de la stampila partidului aflata sub cheia presedintelui.
Presedintele PC, Daniela Popa, s-a adresat vineri presedintelui PSD Mircea Geoana cu titularura de viitor prim-ministru. "Doamnelor si domnilor, si de ce nu domnule viitor prim-ministru Mircea Geoana", a spus Daniela Popa in debutul discursului sau sustinut la reuniunea Consiliilor Nationale ale PSD si PC.
Ulterior, cei doi au mers la Palatul Victoria, unde a avut loc o alta sedinta, la care a participat si Liviu Popa, cel care il va inlocui in functie pe Petre Toba.
"Senatoarea Mihaela Popa vrea sa conduca filiala ieseana a PDL" Senatoarea Mihaela Popa, presedintele interimar al organizatiei judetene a PDL, va candida la un mandat pentru sefia filialei formatiunii politice. ... Consider ca este o responsabilitate din partea mea sa ma inscriu in aceasta cursa", a declarat presei Mihaela Popa.
"Radu Popa vroia ca PP-DD sa se alieze cu USL.
Aceasta este ultima etapa a procesului de convertibilitate a monedei nationale, a declarat intr-un interviu acordat Bloomberg si preluat de NewsIn viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Cristian Popa.
Afisarea avertismentelor care vor ocupa 30% din suprafata principala a unui pachet si 40% din cea secundara ii va costa pe producatori 1-2 milioane de euro pe fiecare, afirma Adrian Popa, director British American Tobacco (BAT).
google-analytics.com