Cautare

27 de rezultate pentru "minerul iara" (3.21 secunde)
Intre datornici se afla cateva firme cunoscute din judet, dar si un club de fotbal - Sport Club Minerul Jilt, care inregistreaza obligatii bugetare restante in valoare de peste noua miliarde de lei vechi. Sport Club Minerul Jilt administreaza echipa de fotbal divizionara C Minerul Matasari.
Ca doar PNL, saracul, A plecat cu Tabuleacul Iara Radu, democratul O face pe suparatul, Ca de sase luni incoace Sta intr-una si tot coace. ... Iara daca am uitat Am omis sau evitat Vreun membru ori deputat Asta nu-i din vina noastra Ce va uram la fereastra.
CSM Ramnicu-Valcea - Minerul Lupeni 0-0 "S-a terminat!" - aceasta a fost fraza care a deschis declaratia lui Dumitru Telespan la finalul partidei dintre Valcea si Lupeni care a spulberat sperantele valcene. ... Minerul Lupeni - IS Campia Turzii;
Pandurii II, invinsa acasa Divizionara C, Pandurii II Targu Jiu, a pierdut cu Minerul Matasari, scor 0-1, intr-un amical desfasurat ieri la Targu Jiu. ... Reunita luni, Minerul Matasari l-a instalat ca antrenor principal pe Nicolae Ungureanu, fostul tehnician, Marcel Ploaie, fiind retrogradat ca "secund".
din Valea Rosie, pe Minerul Matasari, jocul contand pentru etapa a 29-a (penultima). ... Metaloglobus Bucuresti - Minerul Motru, Gaz Metan II Medias - Atletic Bradu, Jiul Rovinari - FC Oltchim Valcea, FCM Targoviste - Damila Maciuca, Pandurii II Targu Jiu - Visina Noua;
N-as starui asupra celor doua victorii ale Universitatii asupra echipelor Minerul Lupeni si CFR Timisoara, ci as comenta "derbiul" de la Caracal, FC Caracal - Universitatea 1-1.
In timp ce Parlamentul s-a intrunit, ieri, pentru ultima data in actuala forma, liderii PSD, PUR si UDMR au purces la negocierea viitorului Executiv si a majoritatii parlamentare necesare sustinerii guvernului.
- Valeat 7025 (1517) noiembrie 8, samn mare s-au aratat pe ceriu, c-au stralucit despre miadzanoapte ca un chip de om, de-au statut multa vreame si iara s-au ascuns in vazduh.
"Convingerile politice, iara nu interese meschine, sunt cele care trebuie sa uneasca un grup de oameni sub cupola unui partid." E o parafraza, nu un citat din invataturile domniilor voastre catre poporul roman.
Numarul de vanatori straini care vin anual in iara cu acest scop se ridica la 20.000 si este in continua crestere, Romania devenind chiar un paradis pentru amatorii de vanatoare straini.
De atunci, de cand a inteles ca banul inseamna totul, iara nu onestitatea si buna-cuviinta, DD s-a schimbat radical. A abandonat filosofia jurnalistului care pazeste democratia in favoarea afacerilor si a unui pragmatism dus la extrem.
Vom reusi oare noi, romanii de azi, din tara si de pretutindeni sa infaptuim iara Romania Mare si sa implinim astfel testamentul politic eminescian?
Potrivit Fundatiei Romane a Inimii, iara noastra se plaseaza pe locul al treilea, la nivel global, in privinta mortalitatii din cauze cardiovasculare.
Fermecatori, diplomati si atractivi, iara cum va percep cei cu care veniti in contact. In weekend va ganditi ca a venit momentul sa va innoiti garderoba.
Se cade tot crestinului, muierii si barbatului, doua paturi sa aiba de asternutul lor si de ei si sa se culce duminica si intr-alte zile sfinte si la praznice domnesti si in saptamani mari, iara nu sa se tavaleasca de-a pururiea ca porcii intr-un tina, informau autorii volumului Medicina si Farmacia in trecutul romanesc.
Gardurile-acolo-s impletite Tot cu lungi carnaciori fripti aiosi, cu placinte calde stresinite, iar in loc de pari tot cartabosi, iara spetele, dragele mele, sunt la garduri in loc de proptele...Versurile lui Ion Budai Deleanu descriu poate cel mai bine viziunea despre Rai a romanului, iubitor de viata si petrecere.
Ca s-a scumpit iara si gazu', nu doar gigacaloria. Si tremuram serios, ca nu ne mai bagam in pat devreme, ne uitam toata ziua la 'teveu', ca avem cablu non-stop, nu doar doua ore cat deschideai mata robinetu, si ne dam si pe net, pe chat, pe mess...
La randul sau, Corneliu Turianu sustine ca nu este nici o rusine in a fi judecator in perioada comunista, amintind apoi faptul ca el l-a condamnat la 16 ani de inchisoare pe minerul care a intrat in iunie 1990 in sediul PNTCD.
Elevii lui Marian Bondrea vor sustine sambata, de la ora 11.00, un meci de verificare in compania celor de la Minerul Motru (locul 4 in C4), confruntarea urmand sa aiba loc pe un teren "sintetic"
Gaz Metan Severin a renuntat la serviciile portarului Daniel Popescu (s-a dus la Minerul Matasari), ale fundasului Liviu Osca (s-a intors la AS Clinceni) si ale mijlocasului Bogdan Chirea (a fost imprumutat la Autocatania Caransebes).
google-analytics.com