Cautare

3858 de rezultate pentru "mihai dragomir" (2.64 secunde)
• In cadrul evenimentului vor fi citite poezii de Mihai Eminescu, Lucian Blaga si George Bacovia, in prezenta scriitorului si traducatorului Hans Bergel. ... traducerea in portugheza a primelor trei strofe din poezia "Floare albastra", de Mihai Eminescu.
Primaria Craiova a decis sa onoreze cel mai important simbol al Olteniei, faimosul sau Ban, vizionarul intregitor al tarii in urma cu 400 de ani organizand "FESTIVALUL MIHAI VITEAZUL". Iata programul complet al Festivalului "Mihai Viteazul":
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu. Vor fi informatii pentru bucuresteni, subiectele zilei discutate cu ascultatorii, rubrici produse, scrise in stilul caracteristic lui Mihai.
La dezbaterea organizata in Sala Mare a Prefecturii judetului au participat, alaturi de deputatul PNL George Dragomir, Mihai Voicu, presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia, reprezentanti ai ONG-urilor din Constanta, profesori universitari, personalitati locale, reprezentanti ai mass-media.
Cel care a creat acest concurs este renumitul specialist in fitness si pregatire fizica Mihai Dragomir - creatorului primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept .
In timp ce nepotul lui Mititelu se credea stapin absolut peste pamint, un nou mostenitor al boierului Negoescu, Mihai Negoescu, a cerut instantei sa-i recunoasca dreptul de mostenitor pentru o parte din suprafata de 104 hectare.
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
La intalnire au participat si liderii Partidului National Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, Gabriel Caciuloiu, presedintele Organizatiei Municipale a PNL si consilierul local municipal Valentin Serbanescu.
Insa, dupa cum ne-a declarat deputatul liberal George Dragomir, exista si doua conditii care ar trebui respectate in contextul eventualei fuziuni:
senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir si consilierul judetean Victor Manea, a reiesit faptul ca, sub nici o forma, PNL nu va renunta la doctrina si la Internationala Liberala.
"PC a dat dovada de un comportament specific unui partid mic" Mai putin extaziat de ajutorul neasteptat venit din partea PRM, deputatul PNL George Dragomir a apreciat:
El a colaborat timp de mai multi ani cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N. ... In urma analizarii rezultatelor, generalul Vasile Dragomir a inclus acest procedeu in randul metodelor de localizare a tintelor strategice militare.
Desi a refuzat sa recunoasca deschis, este foarte probabil ca deputatul Andrian Mihei sa devina zilele acestea membru al PNL, fapt confirmat, indirect, de deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei liberale judetene. ... Faptul ne-a fost confirmat partial de George Dragomir, liderul judetean al partidului.
Presedintele oragnizatiei judtene a PNL, deputatul George Dragomir, nu se impotriveste revenirii lui Stolojan, atata timp cat acest lucur e in favoarea partidului: ... Dragomir a declarat ca, persoanl, ii pare rau pentru Stolojan si ca acest fost presedinte de partid nu merita tot ce i s-a intamplat.
Dragomir:
Presedintele PC Covasna, Aurel Dragomir, a declarat, miercuri, corespondentului ca la intalnire au fost prezenti reprezentantii PSD, PRM, PDL si PNL, care au stabilit, in principiu, ca o strategie comuna a partidelor romanesti in perspectiva alegerilor locale, este necesara pentru a pentru reduce divizarea electoratul roman.
Injurandu-l pe actualul primar, pesedistul Traian Dragomir, despre care oamenii spun ca s-a imbogatit peste noapte, adica de cand a ajuns la primarie, locuitorii din Ciocarlia si-au incarcat care cum a putut - in masini sau majoritatea in carute - sacii cu cartofi.
Insa, aceasta este zona pe care "sta bine" din punct de vedere al procentelor si deputatul PNL George Dragomir, candidat pentru inca un mandat. In aceste conditii, in aceasta toamna se prefigureaza deja o batalie PNL-PDL, cu George Dragomir versus Tudorel Calapod.
Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat vineri, dupa ce Catalin Avramescu a spus ca exclude o candidatura a sa din partea unui partid din care fac parte persoane ca Dumitru Dragomir, ca subiectul candidaturii fostului parlamentar PRM nu a fost discutat inca in BPN.
google-analytics.com