Cautare

1239 de rezultate pentru "metrom brasov" (3.63 secunde)
Noua artera va face legatura intre strada Brasov si Soseaua Alexandria si va fi prevazuta cu doua pasaje subterane. ... Lucrarea presupune largirea la trei pe sens a strazii Brasov și continuarea acesteia cu o noua artera pana la Soseaua Alexandria.
Producatorul elen de lactate Olympus, prezent in Romania din 1999, a inaugurat oficial ieri cea mai mare si mai avansata tehnologic fabrica de lactate din Romania, la Halchiu, in judetul Brasov. ... Amplasarea la Brasov a acestei investitii este extrem de importanta.
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat. ... Autostrada Comarnic Brasov nu inseamna doar un drum, ci si o dezvoltare substantiala a zonei.
Brasov - Comarnic, gata in 2017.
Balonul dintre munti ' Acoperisul presostatic al patinoarului din Poiana Brasov este ridicat la capacitate maxima 35 de zile, 20 de ore si 40 de muncitori, dintre care 25 de detinuti de la Penitenciarul Codlea, au fost necesari pentru montarea, ancorarea si umflarea balonului presostatic ce va acoperi patinoarul din Poiana Brasov, arena de gheata necesara si obligatorie pentru desfasurarea Micii Olimpiade de la Brasov (17-22 februarie).
Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Brasov revine in perioada 16 - 18 noiembrie 2012, la International Trade Center Brasov.
La numai 100 de metri de Piata Sfatului, pe strada Michael Weiss, nr 18, intr-o zona istorica spectaculoasa, vedetele au petrecut impreuna cu publicul, celebrand astfel Bucuria Cafelei la Coffeol Brasov.
Noi avem un echipaj in zona Cheia si alaturi de noi se afla si colegii de la Prahova, care actioneaza pe raza judetului lor", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Brasov, subcomisarul Cosmin Giosanu pentru adevarul.ro.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
Geoana a plecat la Poiana Brasov ca sa-si organizeze fan-club-ul sefilor de filiale. ... Geoana a preferat sa se intalneasca la Brasov cu liderii de filiale care il sustin, sambata urmand sa aiba loc o intalnire mai larga cu presedintii si vicepresedintii organizatiilor PSD.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Prezent la intilnirea PSD-istilor de la Brasov, presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, a precizat ca una dintre problemele abordate in discutiile interne a fost si cazul vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati, Eugen Chebac.
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare. ... La eveniment au fost prezente personalitati marcante ale vietii culturale atat din Craiova, cat si din Brasov:
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre. ... S-a nascut in 1937, in localitatea Bogata Olteana, judetul Brasov.
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale a PSD Brasov s-a intrunit miercuri seara pentru a-si desemna candidatul la functia de primar al orasului pentru alegerile locale din 2008, stabilind ca acesta sa fie actualul senator PSD Otilian Neagoe, fost prefect al judetului.
Presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a declarat marti ca parlamentarii brasoveni ai PD se lauda ca presedintele Traian Basescu va trimite Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a-l cerceta in mai multe cazuri de gestionare de fonduri.
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
google-analytics.com