Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (4.11 secunde)
Pana la partida cu Benfica vedem cum vom iesi din cele trei meciuri din campionat. Ca si obiectiv, o victorie cu Benfica acasa ar fi un mare rezultat", a spus Andries.
Vom avea meciuri miercuri-sambata in compania unor echipe cu care ne luptam pentru un loc de cupa europeana", a spus Berti Vasuica, antrenor principal al formatiei craiovene.
Programul celorlalte meciuri: CVM Tomis Constanta - VCM LPS Piatra Neamt, CSM Bucuresti - CSU Galati, Unirea Dej - Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti - Stiinta Baia Mare si Remat Zalau - Steaua Bucuresti.
Sa vedem in urmatoarele meciuri cum o sa fie. Victoriile aduc victorii. Primul meci amical l-am disputat si pe un fond de oboseala.
Gaz Metan Severin va sustine cinci-sase meciuri amicale pe pamant turcesc, insa in prezent se cunosc doar doi dintre adversari, fiind vorba despre moldovenii de la FC Costuleni (6 februarie) si elvetienii de la FC Aarau (8 februarie).
Celelalte doua meciuri din CEN, Ucraina - Georgia si Rusia - Spania au fost deja amanate din cauza conditiilor meteorologice.
"Primul cantonament a fost axat mai mult pe pregatirea fizica, acum vor fi meciuri amicale in care antrenorul va stabili echipa pentru inceputul returului.
O echipa considerata de multi antrenori din tara ca avand potential a inregistrat patru esecuri consecutive, iar in unele meciuri unele jucatoare au facut greseli de incepatoare.
Pentru ca valcencele au parte de un program infernal, cu meciuri multe in campionatul intern si Liga Campionilor, antrenorul Radu Voina ar putea menaja jucatoarele importante.
Au existat si patru meciuri pentru amatori, iar eu am arbitrat un meci intre Razvan Andreiana (Dinamo Bucuresti) si Alexandru (Iasi), un fel de trial pentru a stabili titularul categoriei.
Sunt jucatori carora le dau incredere, dar la ei nu va asteptati la evolutii spectaculoase si rezultate fantastice. Sunt jucatori care pot sa evolueze bine zece minute sau o repriza, iar trei meciuri sa fie zero barat.
"Ce propaganda facem noi boxului feminin cand cei de la SMURD transportau pe scarile rulante ale respectivului magazin fete pline de sange, care fusesera facute knock-out in ring. In plus, sportivele nu au avut unde sa se spele dupa meciuri", povesteste Fintina. Eleva sa il completeaza:
Trebuie sa ne revenim pentru ca viata continua. Trebuie sa ne bucuram de asemenea meciuri precum cele cu Benfica sau Constanta, pentru ca avem numai de invatat.
Indiferent daca exista presiune sau nu, noi speram ca in retur sa acumulam cat mai multe puncte, pentru ca in multe meciuri jocul nostru s-a ridicat la nivelul competitoarelor.
Buducnost este si lidera grupei a 2-a, cu patru victorii din tot atatea meciuri disputate, dar si calificata deja in semifinale.
E o echipa incomoda, o echipa cu care am avut mereu meciuri extrem de grele", a declarat antrenorul Petre Grigoras.
Saptamana viitoare vor fi alte doua meciuri fundamentale, unde sper ca Mutu va fi decisiv asa cum s-a mai intamplat", a declarat antrenorul Mario Beretta.
Vrem sa obtinem patru puncte din urmatoarele doua meciuri", a spus Ousmane Viera. Stoperul lui Grigoras crede ca pericolul vine de la Marius Niculae, golgheterul Ligii, dar promite ca de aceasta data defensiva gorjeana va fi perfecta.
"Am castigat doua meciuri grele acasa si acum toata lumea se asteapta sa nu pierdem nici o partida pe teren propriu.
In faza a doua, doar castigatoarele disputelor din faza I pot lupta pentru medalia de campioana, in timp ce invinsele vor juca meciuri pentru a se stabili configuratia finala a clasamentului intre pozitiile 5-8.
google-analytics.com