Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (6.02 secunde)
Actiunea presupune desfasurarea competitiei sportive pe baza regulilor propuse si a unui program ce implica meciuri eliminatorii, la final echipa castigatoare primind trofeul in cadrul unei ceremonii festive.
Sper ca lumea sa vina la meciuri, sa vada fotbal de calitate si sa isi incurajeze echipa. Sunt foarte multumit ca acesti baieti vor avea toate conditiile necesare performantei.
TVR 2 a fost lider absolut de audienta, pe toate targeturile, pe durata transmisiunii ultimelor doua meciuri disputate sambata si duminica de echipa Romaniei la Campionatul European de Handbal.
S-au bucurat de o vizionare high - definition a transmisiilor celor mai importante meciuri de fotbal din competitiile interne si internationale, pe un ecran LED de 16 metri patrati.
Fie ca a fost vorba de achizitii megalomane de filme, meciuri ori alte programe care costau enorm si produceau mai nimic.
La Bucuresti se vor desfasura in 2020 patru meciuri in cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal.
Echipa Nationala de Fotbal Under 21 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 19 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 18 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 17 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 16 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 15 - Masculin Echipa Nationala de Futsal " Masculin Echipa Nationala de Futsal U21 " Masculin Liga 1 de Futsal " Masculin Echipa Nationala de Fotbal - Feminin Echipa Nationala de Fotbal Under 21 - Feminin Liga 1 - Feminin - Experienta celor trei ani de parteneriat cu FRF ne-a aratat importanta de a fi aproape de clientii nostri in toate aspectele vietii lor, de a ne bucura impreuna cu ei la meciuri, de a sustine impreuna sportivii preferati, de a ne simti parte din aceeasi echipa.
Fundasul Cristian Dulca a evoluat pentru sud-coreeni intre 1999 si 2000, perioada in care a "prins" 17 meciuri si a marcat un singur gol.
Trei dintre "pandurii" sai, Chiriches, Pintilii si Pleasca, au debutat chiar in tricoul primei reprezentative in meciuri oficiale si amicale.
"Nu meritam sa pierdem cele doua meciuri. La cum am jucat, poate si rezultatul de egalitate era mincinos. Am fost superiori, dar nu a contat pentru ca norocul a facut diferenta", a declarat presedintele executiv al pandurilor, Eugen Parvulescu.
Echipa clujeana a invins nationala de junioare a Turciei, cu 46-22, in timp ce Oltchim a dispus de gazdele de la Antalya Muratpasa Belediyesi Spor, cu 41-28. In celelalte meciuri jucate, cele doua echipe romanesti au obtinut urmatoarele rezultate: "U"
Bute l-ar putea intalni pe Froch pe 14 aprilie si 4 august Promotorul britanicului Carl Froch, Eddie Hearn, a declarat ca sportivul pe care il impresariaza ar putea sa il intalneasca pe campionul mondial la supermijlocie in versiunea IBF, Lucian Bute, in doua meciuri ce ar urma sa se dispute pe 14 aprilie (Montreal) si 4 august (Nottingham), precizeaza Mediafax.
In total, argentinianul a reusit in 2011, in 70 de meciuri disputate, 59 de goluri si 37 de pase decisive.
Voleibalistele au mers sambata, profitand de faptul ca nu aveau meci in campionat, iar duminica a venit randul celor doua echipe de baschet sa sustina meciuri demonstrative.
Goga, Sanmartean, M. Niculae, Curelea - atacanti. In cadrul acestui turneu, exceptand antrenamentele zilnice, nationala Romaniei va sustine si doua meciuri amicale.
La Severin am gasit un colectiv foarte bun si conditii cum putine echipe din primul esalon mai au", a spus, pentru GdS, Balace, in al carui CV sunt trecute peste 200 de meciuri jucate in prima liga si formatii precum Universitatea Craiova, Rocar Bucuresti, FC Timisoara, Dinamo si FC Vaslui.
Cele doua meciuri dintre Lucian Bute si Carl Froch urma sa se dispute in aprilie, la Montreal, si in august, la Nottingham, iar bursa din partea Showtime era de sase milioane de dolari.
In Turcia, nationala de seniori va sustine doua meciuri amicale, primul pe 27 ianuarie, de la ora 20.00 (sau 20.30), fiind la Belek, contra reprezentativei Turkmenistanului.
Tricolorii mai au de disputat trei meciuri in grupa B: cu Muntenegru (astazi, ora 21.30), cu Serbia (sambata, ora 14.00) si cu Germania (23 ianuarie, ora 18.30).
Internationalul roman, autor a trei goluri in noua meciuri pentru AS Saint-Etienne, toate pe teren propriu, a precizat ca pentru el aceste reusite in fata fanilor sunt extrem de importante.
google-analytics.com