Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (3.39 secunde)
Mi-as fi dorit ca Pantilimon sa apere macar o data la patru-cinci meciuri. ... Vreau sa vad cum va evolua la aceste doua meciuri amicale.
"Trebuie neaparat sa castigam, nu trebuie sa ne intereseze ca sunt meciuri de pregatire. ... Romania poate obtine un rezultat pozitiv in aceste meciuri amicale.
Jucatoarele lui Radu Voina trebuie sa-si revina repede deoarece mai au de disputat in perioada urmatoare doua meciuri oficiale, ultimele din cadrul preliminariilor Campionatului European din decembrie 2012. ... Este bine ca se mizeaza pe integrarea jucatoarelor tinere, deoarece sunt niste meciuri fara miza mare.
In celelalte meciuri s-au inregistrat urmatoarele rezultate: ... Au fost meciuri spectaculoase, cu goluri frumoase, iar copii s-au ridicat la nivelul asteptarilor", a declarat, pentru GdS, organizatorul competitiei, Dan Deliu.
"Suntem obligati sa castigam, nu trebuie sa ne intereseze ca sunt meciuri de pregatire. ... Romania poate obtine un rezultat pozitiv in aceste meciuri amicale.
Tenismanul elvetian Roger Federer a doborat, astazi, dupa ce l-a invins in turul doi la Roland Garros pe romanul Adrian Ungur, recordul de meciuri castigate in turneele de Grand Slam detinut de americanul Jimmy Connors, informeaza mediafax.
Ambele meciuri pot fi vazute de microbistii din Capitală ... Anton, in Centrul Vechi (in spatele Hanului lui Manuc), unde TVR si Primaria Generala a Municipiului Bucuresti au pregatit un ecran de 20 mp, pe care se transmit in direct toate cele 31 de meciuri ale Campionatului.
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Ieri, inainte de a pleca in Canada, galateanul a vorbit despre planurile sale de viitor, marturisind ca, in perioada urmatoare, va discuta cu promotorul sau, Jean Bedard, presedintele clubului Interbox, si cu antrenorul Stephan Larouche strategia pentru urmatoarele meciuri.
DFB a refuzat autorizarea a trei meciuri ale echipei Fenerbahce Istanbul pe teritoriul german. Vicecampioana Turciei urma sa intalneasca formatia Real Mallorca la 21 iulie (la Krefeld) si 23 iulie (la St.
"Am putut constata, nu doar impotriva Angliei, ci si in alte meciuri, ca Pirlo traieste un fel de renastere, ca sa spun asa.
Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League. Primele care intra in competitie sunt CFR Cluj si FC Vaslui, care vor juca miercuri in turul trei preliminar din UEFA Champions League.
Bine, asa pot sa spun si eu, si Chivu, si Lobont ca am facut parte, ca si noi am prins cateva meciuri. ... Plus ca am cu Ajaccio doua meciuri importante.
Turcii au inceput in genunchi actualele preliminarii, cu infrangeri in trei din primele patru meciuri.
Steaua are de parcurs cel mai lung drum posibil pentru a ajunge in grupele Champions League, nu mai putin de 3 tururi preliminare, adica 6 meciuri, dar palmaresul european al clubului ros-albastru ofera garantii solide. ... 2 infringeri a suferit Steaua in ultimele 24 de meciuri din preliminarii:
Tricolorii au doua meciuri de disputat, contra Andorrei, pe 11 octombrie, si a Estoniei, pe 15 octombrie. ... Varianta logica Romania invinge in ambele meciuri, Olanda nu pierde nici cu Ungaria, nici cu Turcia.
"E cel mai bun loc de vazut meciuri, dupa Anfield!" De Paste, fanii lui Liverpool au petrecut in centrul vechi din Bucuresti.
Dupa 2 meciuri disputate, echipa lui Mixu Paatelainen are 4 puncte in clasament, iar a lui Victor Piturca tot 4 puncte. ... "Grupa este echilibrata, vor mai fi destule meciuri egale si surprize.
In mod sigur, tu nu te incadrezi printre rebelii din galeria Stelei care refuza sa mai vina la meciuri pentru ca nu recunosc brandul fantoma FCSB.
A incheiat la egalitate toate cele trei meciuri din grupa.
google-analytics.com