Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (3.27 secunde)
Stelistii au fost atat de aproape de a intrerupe nefericita serie de sapte meciuri fara victorie, dar nu a fost sa fie si la final au inceput sforaitoarele declaratii.
Cum sa ai 100% succes la pariuri Un tanar impatimit de pariuri sportive a jucat opt meciuri pe un singur bilet si a pariat suma de cinci lei. ... Lovitura de maestru a dat-o pentru ca a pus 10 bilete identice cu aceleasi meciuri, toate castigatoare.
In afara de Grecia-Romania (3-1), aseara s-au mai desfasurat in Europa alte 3 meciuri in barajul pentru calificarea la CM de Fotbal din Brazilia-2014.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
"M-am ciocnit adesori cu presedintele, l-am vazut schimbandu-se si am avut adeseori meciuri. Sunt unul dintre putinii care l-au identificat, inca din 2007, ca nu era presedintele care-i trebuia Romaniei in acesti ani.
Cunosc suficient de mult despre fotbal, credeti-ma, nemaipunand la socoteala ca am fost si ministrul Sportului trei ani si ceva, dar cunosc foarte mult despre fotbal, credeti-ma, incat sa stiu care este programul, care este calendarul si care sunt obiceiurile unor super-echipe de felul Barcelonei, care au timpul dramuit, secundele dramuite si cel putin in intersezon, aceste meciuri amicale, sigur, care sunt angajamente publicitare, financiare...
Are 165 de meciuri la activ si 19 goluri in Liga I si 6 meciuri in cupele europene, iar in timpul liber este, asa cum s-a demonstrat mai sus, agricultor.
Pe Tobet.com utilizatorii pot paria pe meciuri de fotbal (Liga 1, Liga a 2-a si, o noutate pe piata romaneasca, Liga a 3-a), meciuri de fotbal de sala, de handball masculine si feminin, de baschet, de volei, de polo pe apa, de hochei, de golf sau de arte martiale.
Avem doua meciuri foarte dificile, cu FC Brasov si Dinamo, acasa", a facut o retrospectiva seful pandurilor, Marin Condescu. ... Dintr-o echipa care anul trecut se lupta pentru evitarea retrogradarii, acum am avut meciuri foarte bune, castigate impotriva unor formații mult mai titrate decat noi.
Cate meciuri oficiale a disputat Romania sub comanda sa? ... c (59 de meciuri), 6. d, 7. a, 8. c, 9.
Suntem in ascensiune si sper sa continuam cu aceste evolutii foarte bune si in urmatoarele meciuri. ... Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva.
In perioada a doua a cantonamentului avem cateva meciuri amicale, iar atunci ne vom muta intr-un hotel unde vom sta singuri.
Loredana si colegele sale au pierdut ambele meciuri si s-au plasat pe un loc nefavorabil pe tabloul de eliminare directa.
Poate doar Dawson nu a jucat foarte multe meciuri, dar il stim de anul trecut, cand evolua la Iasi. ... Nu este inca adaptat, nu stie campionatul, dar va face meciuri mai bune in continuare.
Avem programate in aceasta saptamana doua meciuri amicale, joi (maine - n.r.) cu FC Caracal, iar sambata, cu Ramnicu Valcea. Vom vedea in zilele urmatoare daca vom reusi sa jucam aceste meciuri",a declarat, pentru gazetanoua.ro, "principalul"
Ei au meciuri, noi vointa La treaba! ... Incet, incet posesia balanseaza spre echipa batava, care arata exact a ceea ce este, o formatie in plin campionat, cu meciuri in picioare.
gazarilor inca din perioada cand echipa se numea Gaz Metan CFR Craiova, in sezonul 2010-2011 castigand ambele meciuri: ... "Urmeaza doua meciuri grele.
Ocupantele locurilor 11 si 12 din prima liga vor disputa meciuri de baraj cu formatiile clasate pe primele doua locuri in cele doua serii ale Diviziei A, daca nu cumva cei de la Federatia Romana de Handbal vor schimba regulamentul pe parcurs.
Au fost doua meciuri care au avut loc in situatii asemanatoare, dar care s-au disputat cu echipe total diferite.
Chiar daca nu joaca in mod constant, aportul lui poate fi important la prima reprezentativa.Mi-as fi dorit ca Pantilimon sa apere macar o data la 4-5 meciuri. ... La nivelul mijlocasilor centrali nu prea aveam jucatori de valoare, vreau sa vad cum va evolua la aceste doua meciuri amicale.
google-analytics.com