Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (6.23 secunde)
Mihai Pintilii a admis ca ar fi ideal pentru tricolori sa obtina 6 puncte in urmatoarele doua meciuri din preliminariile CM 2014, dar si 4 puncte, cu o victorie obligatorie in meciul de vineri cu Ungaria, ne-ar avantaja in cursa pentru locul 2 in grupa.
18 meciuri, 7 goluri 1983-1986 la Sportul Studentesc: 108 meciuri, 58 de goluri 1987-1990 la Steaua: 97 de meciuri, 76 de goluri. ... 63 de meciuri, 15 goluri 1992-1994 la Brescia: 61 de meciuri, 15 goluri 1994-1996 la FC Barcelona: 35 de meciuri, 7 goluri 1996-2001 la Galatasaray:
Tocmai pentru ca boala ii afecteaza destul de mult vederea, Prepelita e nevoit sa-si puna lentile de contact atunci cand intra pe teren pentru a juca meciuri oficiale sau amicale.
3 vor reprezenta meciuri din grupe, in timp ce una va fi din optimi. Forul european a anuntat vineri numele celor 13 orase care vor gazdui meciuri de la Campionatul European de peste 6 ani.
cele mai multe meciuri nule (11 din 25) si cele mai putine goluri marcate (16 goluri in 25 de meciuri). ... - In acest moment, Dunarea Calarasi este pe locul 1 la meciuri nule in Liga 1.
Ce meciuri vor juca echipele romanesti in Antalya:
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
Dupa ce au scapat de emotiile retrogradarii directe, pentru handbalistele de la SCM Craiova urmeaza o perioada foarte incarcata, in care vor disputa patru meciuri importante pentru viitorul echipei, in cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, programat in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau.
Suntem primii in grupa, dar urmeaza cele mai grele meciuri! ... Urmeaza insa cele mai grele 3 meciuri din actuala campanie, nu doar din cauza adversarilor, ci mai ales a programului. ... In septembrie Romania urmeaza sa joace poate cele mai importante meciuri intr-un interval de doar trei zile.
Spania are o serie formidabila de meciuri oficiale fara infrangere, de la esecul suferit in fata Elvetiei, in primul sau joc la Cupa Mondiala din 2010. "La Roja" nu a pierdut de 19 meciuri, din care a castigat 17.
Mie sa-mi vorbeasca cineva de tenis si de Halep dupa ce are 30 de meciuri jucate anul asta. ... Atata timp cat fata asta nu o sa joace 30 de meciuri, eu nu-mi pot da cu presupusul, a mai spus Ion Tiriac. ... Conteaza cate meciuri joci.
Sunt meciuri cheie in care noi ne dorim sa castigam pentru ca a castiga inseamna sa faci si pasi inainte si a obtine!
Fanii au votat cea mai mare realizare a Romaniei!7 meciuri sigure in 2012 care vor face National Arena neincapatoare: ... Neamt 452 voturi(4.46%) Ce meciuri se joaca in 2012 pe National Arena:
Am castigat doua meciuri care au ajutat mai mult Craiova decat pe noi. ... "Ramanem cu doua meciuri foarte disputate. ... "Din nefericire, am facut in tur o serie de meciuri foarte slabe, am avut sanse la un moment dat, sa fim realisti, play-offul e foarte departe pentru noi.
Suedezul Sven-Goran Eriksson a fost antrenorul Benficai in sezonul 1982-1983, atunci cand Universitatea, in Cupa UEFA, a disputat cele doua meciuri ale semifinalei cu echipa lusitana.
Romania are in prezent 279 de victorii, 159 egaluri si 193 esecuri in 631 de meciuri si un golaveraj de 1047-820. ... Alte 67 de meciuri au avut loc pe teren neutru, 24 incheiate cu victorii, 19 cu egaluri, iar 24 au fost infrangeri, golaveraj 99-91.
Calculele le vom putea face in ultimele trei meciuri din grupa". ... Vor veni meciuri grele pentru noi, ne va fi foarte dificil la meciurile de acasa. Noi va trebui sa ne concentram la ce avem de facut si sa obtinem cat mai multe meciuri.
"Ne aflam in pragul sezonului competitional de toamna-primavara, cand vom avea meciuri ale echipei nationale, ale echipelor de club in competitii internationale si pentru liga I. Practic, in trei luni vor fi in jur de 20 de meciuri.
Nationala Romaniei va juca maine unul din cele mai mari meciuri din istoria sa. ... Nationala Romaniei va juca maine unul din cele mai mari meciuri din istoria sa - cu Franta, in deschiderea Campionatului European.
Pentru Universitatea urmeaza doua meciuri acasa, cu Poli Timisoara si Farul, apoi unul in deplasare (cu UTA), acestea fiind ultimele ale turului.
google-analytics.com