Cautare

61446 de rezultate pentru "meciuri din liga iv" (4.29 secunde)
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii. Primele doua clasate vor juca sezonul viitor in Liga Nationala.
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga. Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1.
Tocmai pentru ca boala ii afecteaza destul de mult vederea, Prepelita e nevoit sa-si puna lentile de contact atunci cand intra pe teren pentru a juca meciuri oficiale sau amicale. ... Imaginile sint neclare pentru ca unele din fasciculele luminoase sint focalizate, iar altele nu.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera "Regelui" - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani.
Am controlat mijlocul terenului o mare parte din prima repriza, am avut situatii prin Mediop si am pus presiune pe ei. Din pacate, nu am reusit sa inscriem. Dinamo a avut situatiile ei clare, din pacate, pe greselile individuale ale jucatorilor mei si puteam sa primim gol.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Vrem sa luam acea baza mai ales ca ne mandrim cu rezultatele din ultima perioada si vrem sa obtinem o promovare istorica in Liga 1. ... Baza sportiva trebuie sa ajunga la un standard pentru a putea fi omologat pentru Liga 1.
Echipa Pandurii Targu Jiu a incheiat al doilea stagiu din Antalya cu o victorie in fata echipei sarbe FK Rad Belgrad, scor 2-1.
Presedintele Organizatiei Bucuresti a Partidului Conservator, Dan Liga, si-a anuntat ieri demisia din partid, acuzandu-si colegii ca au pregatit excluderea sa printr-un joc murdar. Dupa sedinta Biroului Permanent al PC, Dan Liga si-a anuntat intempestiv demisia.
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
(continuare) 2 august Rapid a retrogradat in liga secunda pentru prima data dupa Revolutia din 1989, FRF punand in aplicare o decizie a TAS, care contesta dreptul echipei giulestene de a evolua in Liga I.
3 vor reprezenta meciuri din grupe, in timp ce una va fi din optimi. Forul european a anuntat vineri numele celor 13 orase care vor gazdui meciuri de la Campionatul European de peste 6 ani. Din fericire, capitala Romaniei BUCURESTI se regaseste printre ele.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Citeva fundatii si ONG-uri din orasul nostru au format Liga pentru Presedinte, care va avea rolul de a-l sprijini pe presedintele Traian Basescu.
In sezonul recent incheiat, Steaua nu a fost primita de FRF in barajul de promovare in Liga 1. Antrenorul a primit un mesaj special din partea conducerii. El a primit unda verde pentru a intari lotul cu care sa atace prezenta in Liga 1.
In urma rezultatelor bune obtinute cu echipa de juniori, Alexa a ajuns sa absolve LPS Banatul si sa joace din 1992 la FC Politehnica Timisoara, apoi in 1998 la UMT Timisoara si la Rocar Bucuresti din 1999.
"Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Dinamo si Steaua si-au impartit punctele intr-un derbi dominat din toate punctele de vedere de "ros-albastrii" condusi in premiera de Dorinel Munteanu.
google-analytics.com