Cautare

5993 de rezultate pentru "meciuri sambata 03 10 2009" (2.96 secunde)
In mod sigur, tu nu te incadrezi printre rebelii din galeria Stelei care refuza sa mai vina la meciuri pentru ca nu recunosc brandul fantoma FCSB.
A incheiat la egalitate toate cele trei meciuri din grupa. ... Franta a accelerat apoi si Rui Patricio a avut doua interventii bune (10), mai ales la lovitura de cap a lui Griezmann, cand s-a opus golului, iar apoi la mingea expediata cu capul si de Giroud.
Claudiu Keseru si Denis Alibec trebuie sa sparga gheata, dupa 3 meciuri fara gol. ... - Daca o sa castigam, merit un contract pe 10 ani?, s-a intrebat selectionerul, atunci cand s-a vorbit despre posibilitatea de a fi inlocuit, in cazul unui esec.
Cei mai multi specialisti, inclusiv casele de pariuri, o indica mare favorita pe Karolina Pliskova (cota 8,00), jucatoare pe care Simona Halep a invins-o de cinci ori in 6 meciuri disputate in circuitul WTA sau in Fed Cup.
Steaua are 6 puncte in doua meciuri si e mare favorita la calificarea in primavara europeana. ... In acest sezon european, ros-albastrii au disputat 6 meciuri si au pierdut unul singur, cu Sporting Lisabona acasa, 1-5, in play-off-ul Ligii Campionilor.
In tricoul echipei Rocar a adunat 37 de meciuri in prima liga in doua sezoane, marcand un singur gol. ... In Liga I, avea pana la startul sezonului 2010-2011, 210 meciuri disputate si 6 goluri marcate in 10 editii de campionat.
Franta e neinvinsa in fata formatiilor sud-americane de 10 meciuri la Cupa Mondiala (6 victorii, 4 egaluri). ... Brazilia nu pierduse niciunul din ultimele sale 16 meciuri oficiale, in timp ce Belgia a ajuns la 23 de partide consecutive fara esec.
Avem o generatie buna si speram sa castigam urmatoarele meciuri. ... Urmatoarele meciuri le vom castiga cu siguranta, mai ales ca vom beneficia de aportul publicului, a declarat Tucudean.
Fiodor Cernych (capitan), 10. ... Pe prima pozitie in clasamentul Grupei 4 din Liga Natiunilor se afla Serbia, cu 7 puncte, dupa ce a obtinut 2 victorii si un egal in primele 3 meciuri. ... Urmatoarele meciuri din Grupa 4, Divizia C:
BORNELE ATINSE ASTAZI - Ciprian Tatarusanu il egaleaza pe Rica Raducanu, cu 56 de meciuri in poarta echipei nationale; ... - Nicolae Stanciu a marcat al 10-ea gol pentru prima reprezentativa si i-a egalat pe Dorin Mateut si Lita Dumitru.
Am avut doar meciuri grele pana acum in toate tururile si cu siguranta vom face un meci bun, speram sa intoarcem rezultatul.
Cat priveste zona sportiva, sanctiuni, reprogramari de meciuri sau decizii privind clasamentul, acestea apartin in exclusivitatea organizatorului de competitii, LPF sau FRF. ... In campionatul Ligii I mai sunt de disputat 72 de meciuri, 24 din play-off si 48 din play-out.
Digi 4K va fi lansat in 8-9 noiembrie si va include atat filme 4K cat si documentare si meciuri de fotbal care vor avea emisie 4K.
Repet, se mananca hamburgeri dupa meciuri, asa se face peste tot, si prin Anglia. Acum chiar sa il faci pe Steliano tap ispasitor...
Una dintre cele mai mari arene sportive din zona Olteniei risca sa nu poata gazdui meciuri internationale organizate de UEFA.
Ori, pentru toti cei care au avut rabdarea sa se uite la ambele meciuri Romania-Olanda din campania trecuta de calificare la Mondiale, este limpede ca nu-i asa.
Apoi, mai trebuie spus ca in aceste meciuri exista si arbitri. ... Iar cel mai important lucru, in aceste meciuri, este ca daca nu te cunosc spectatorii - parerea mea - degeaba te dai mare fotbalist.
Orice jucator isi doreste sa evolueze in afara, e de inteles asta, dar Andrei uita ca totusi n-a rupt gura targului, ca n-are meciuri multe in picioare, iar la Craiova inca mai are capital de simpatie din partea publicului.
Impacati deja cu soarta, ne gandeam sa plecam macar cu fruntea sus, sa lasam lumea cu gura cascata, chiar daca pierdeam toate cele trei meciuri.
Antrenorii mai sunt buni doar ca purtatori de cuvant dupa meciuri sau in conferintele de presa, sa economiseasca timpul utilizat in cadrul unei stiri. In rest nu-i baga nimeni in seama, nici la antrenamente, nici in meciuri, din pacate nici pe strada, cu un "buna ziua".
google-analytics.com