Cautare

5994 de rezultate pentru "meciuri sambata 03 10 2009" (2.64 secunde)
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Este vorba de "Adevarul" ,"Evenimentul Zilei", "Curierul National", "Jurnalul National", "Romania Libera" si "Puterea".Toate acestea, cu exceptia cotidianului "Puterea", pentru care Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) nu are date, au realizat in primele 3 luni ale acestui an vanzari totale de aproximativ 10 milioane de exemplare, fata de 17,9 milioane de exemplare in perioada similara a anului trecut.
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei. ... Loredana si colegele sale au pierdut ambele meciuri si s-au plasat pe un loc nefavorabil pe tabloul de eliminare directa.
Avem programate in aceasta saptamana doua meciuri amicale, joi (maine - n.r.) cu FC Caracal, iar sambata, cu Ramnicu Valcea. Vom vedea in zilele urmatoare daca vom reusi sa jucam aceste meciuri",a declarat, pentru gazetanoua.ro, "principalul"
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Jucatoarele lui Radu Voina trebuie sa-si revina repede deoarece mai au de disputat in perioada urmatoare doua meciuri oficiale, ultimele din cadrul preliminariilor Campionatului European din decembrie 2012.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata. ... Scolarii vor invata 6 zile pe saptamana, inclusiv sambata, pentru recuperarea zilelor de 2 si 3 mai, pe care Guvernul le-a declarat libere.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
- regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace! ... - regia Cezar Ghioca Sambata, 20 aprilie - ora 19.00 - E SPECTACOL IN ORAS - regia Vasile Muraru Duminica, 21 aprilie - ora 19.00 - Hai, hai Romania!
Conform traditiei, Sambata Mare este ultima zi de pregatire a Pastelui.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
"In conditiile manifestarilor cauzate de recesiunea financiara globala, traficul pe canalele navigabile a suportat modificari, reusindu-se totusi, ca la finele primului trimestru sa se realizeze o depasire cu 5,63% fata de programul aprobat pe 2009 si cu 1,32% fata de aceeasi perioada a anului 2008", afirmat Zeicu.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. ... 34/2009 "a intrat prea repede in vigoare".
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
google-analytics.com