Cautare

5994 de rezultate pentru "meciuri sambata 03 10 2009" (5.18 secunde)
Jucatoarele pregatite de Berti Vasuica si Pusa Dina au evoluat sambata dupa-amiaza in deplasare, in compania formatiei CSM Lugoj, in cadrul etapei a zecea din Divizia A1, si au obtinut o victorie frumoasa, in trei seturi.
Editurile Humanitas si Humanitas Fiction vor expune peste 1.000 de titluri ce vor putea fi achizitionate la reducere generala de 10%, dar editiile de colectie vor beneficia si ele de reduceri speciale.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Romania" va fi difuzata in premiera sambata 19 decembrie, la ora 19,30, ora Romaniei, si va fi reluata in 20, 21 si 25 decembrie. ... filiala Renault, Dacia este o surprinzatoare poveste economica de succes in Romania lui 2009.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Primarul Sorin Oprescu a verificat gazonul de pe Arena Nationala Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi, la Arena Nationala, stadiul pregatirilor pentru meciul Romania - Ungaria care se va desfasura sambata, 11 octombrie, pe stadion.
Sambata, la Petrosani, oltenii s-au impus in fata "minerilor" aproape la toate capitolele. ... Pentru Universitatea urmeaza doua meciuri acasa, cu Poli Timisoara si Farul, apoi unul in deplasare (cu UTA), acestea fiind ultimele ale turului.
Stelistii au fost atat de aproape de a intrerupe nefericita serie de sapte meciuri fara victorie, dar nu a fost sa fie si la final au inceput sforaitoarele declaratii.
Ce se intampla cu vremea incepand de sambata seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica, racire accentuata duminica pentru mai multe judete.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
10. ... Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... 10. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Fanii au votat cea mai mare realizare a Romaniei!7 meciuri sigure in 2012 care vor face National Arena neincapatoare: ... 10142 • National Arena 7774 voturi(76.65%) • Cluj Arena 1105 voturi(10.90%) • OZN Arena 811 voturi(8.00%) • Sala Sporturilor P.
Suedezul Sven-Goran Eriksson a fost antrenorul Benficai in sezonul 1982-1983, atunci cand Universitatea, in Cupa UEFA, a disputat cele doua meciuri ale semifinalei cu echipa lusitana.
Romania are in prezent 279 de victorii, 159 egaluri si 193 esecuri in 631 de meciuri si un golaveraj de 1047-820. ... Alte 67 de meciuri au avut loc pe teren neutru, 24 incheiate cu victorii, 19 cu egaluri, iar 24 au fost infrangeri, golaveraj 99-91.
Calculele le vom putea face in ultimele trei meciuri din grupa". ... Vor veni meciuri grele pentru noi, ne va fi foarte dificil la meciurile de acasa. Noi va trebui sa ne concentram la ce avem de facut si sa obtinem cat mai multe meciuri.
Nationala Romaniei va juca maine unul din cele mai mari meciuri din istoria sa. ... Nationala Romaniei va juca maine unul din cele mai mari meciuri din istoria sa - cu Franta, in deschiderea Campionatului European.
TVR 2 a fost lider absolut de audienta, pe toate targeturile, pe durata transmisiunii ultimelor doua meciuri disputate sambata si duminica de echipa Romaniei la Campionatul European de Handbal.
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
google-analytics.com