Cautare

819 de rezultate pentru "meci" (3.14 secunde)
Oltenii au plecat ieri spre orasul din judetul Salaj cu gandul sa faca un meci bun. ... Ultimul meci intre SCM-U si Remat Zalau a avut loc pe 18 februarie, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu", iar echipa campioana s-a impus cu 3-1, dar nu fara emotii.
Mutu, meci de cosmar in Italia Adrian Mutu a avut parte de un meci de cosmar in Italia, in disputa dintre Cesena si Catania, din Serie A.
Meciul conteaza pentru etapa a 26-a din Divizia A, iar antrenorul secund al craiovenilor, Marius Toma, a spus ca ora de disputare a fost aleasa pentru a permite cat mai multor craioveni sa ajunga la meci, tinand cont ca partida se disputa intr-o zi lucratoare.
Eu nu am pierdut nici un meci cu CFR. ... Amical la Severin Pandurii Targu Jiu va disputa astazi, de la ora 17.00, la Drobeta Turnu Severin, un meci de verificare in compania divizionarei secunde Gaz Metan Severin.
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Urmeaza un meci foarte dificil, Timisoara este o echipa foarte buna, dar ne dorim sa castigam", a punctat Vancea. ... Fostul capitan al gazarilor, Cosmin Crusoveanu, recunoaste ca la acest meci a avut mai multe de demonstrat.
Pentru ca echipa din orasul Unirii a incheiat sezonul regulat pe o pozitie mai buna, va disputa primul meci si al treilea, daca va fi cazul, pe teren propriu. ... "Un meci in care s-a vazut diferenta de valoare si de banca dintre cele doua echipe.
Jolidon Cluj, cu scorul de 29-27 (13-15), intr-un meci restant din etapa a XVI-a a Ligii Nationale, acesta fiind primul esec dupa trei ani in competitia interna.
Este dificil sa castigi un meci in Europa, aproape imposibil, iar din aceasta cauza multi refuza sa lupte aici. Mai mult, pentru Bute este un meci in care el l-a provocat la lupta pe adversarul sau.
Bascii au invadat Bucurestiul Centrul Vechi al Capitalei a fost invadat de fanii spanioli care au venit la meci. ... Suporterii care nu au bilete la meci vor merge sa vada finala in zonele special amenajate.
Ce va mai amintiti de acel meci fantastic? ... Am mers la acest meci de la Craiova dupa un rezultat egal, 0-0, obtinut in tur, pe Stadionul "Da Luz"
"In fiecare meci in care intru imi doresc sa dau gol. ... In viitoarea etapa de campionat, ALRO Slatina va primi vizita formatiei Juventus Bucuresti, intr-un meci care se va desfasura duminica, de la ora 11.00.
Unul dintre cei mai buni jucatori ai bavarezilor, francezul Franck Ribery, a afirmat ca pentru el jocul de sambata este "cel mai important meci al carierei", informeaza Mediafax.
din Valea Rosie, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a din Liga a III-a, seria 4. ... Avem probleme de lot si vineri ne asteapta un meci capital i-as spune eu, cu FC Oltchim.
De importanta acestui meci sunt constienti si jucatorii lui Viorel Sisoe, care spera sa se intoarca victoriosi dupa aceasta deplasare.
Dupa meci, doua dintre fotbalistele craiovene, Ana Maria Stanciu si Olga Iordachius, au primit telegrama de convocare la nationala Romaniei pentru meciul cu Germania, programat pe 1 iunie. Urmatorul meci pentru Real Craiova va fi sambata, pe teren propriu, cu vicecampioana FCM Targu Mures.
In acest sezon el a oficiat la 22 de partide, dintre care 17 in Serie A, trei in Liga Europa, una in Cupa Italiei si un meci amical international.
Selectionerul Ottmar Hitzfeld a declarat ca si-a dorit un meci amical cu Romania, deoarece voia ca Elvetia sa intalneasca o echipa in fata careia sa fie favorita, dupa ce va juca si cu Germania, informeaza Mediafax.
Selectionerul Ottmar Hitzfeld a declarat ca si-a dorit un meci amical cu Romania, deoarece voia ca Elvetia sa intalneasca o echipa in fata careia sa fie favorita.
"E un meci de Divizia B, de ce sa fie dificil? ... Eu zic ca va fi un meci frumos.
google-analytics.com