Cautare

819 de rezultate pentru "meci" (3.75 secunde)
E primul meci in care Dinamo dovedeste ca nu poate trece de mijlocul terenului. ... Au venit scouteri la meci? Cum vin, asa pleaca!
Primul meci fusese castigat de formatia moldoveana, iar partida decisiva, pentru stabilirea castigatoarei confruntarii, se va desfasura maine, la Piatra Neamt. ... "A fost un meci greu, dar castigat gratie jocului de echipa al fetelor, care au demonstrat ca nu sunt cu nimic inferioare adversarelor.
RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala.
"E clar ca va fi un meci greu, chiar daca jucam pe teren propriu. ... Moralul lor este bun si datorita victoriei clare, obtinute in deplasare, la Alba Iulia, iar toate acestea ma determina sa privesc cu optimism acest meci", a spus "Profesorul", pentru GdS.
"Ne asteapta un meci extraordinar de greu cu Vasluiul. I-am vazut si cu Gaz Metan Medias, au facut o demonstratie de fotbal, dar nu era nevoie sa vad acest meci ca sa ma edific asupra valorii lor si a fortei lor de joc.
Meciul Steaua - Dinamo este condus la centru de portughezul Olegario Benquerenca, care a mai arbitra-o pe Steaua in septembrie 2007, intr-un meci pierdut la Praga (1-2), in grupele Ligii Campionilor. ... 90+3 Final de meci.
Nu a fost un meci spectaculos, dar a decurs asa cum ne-am propus. ... Oltencele au pauza maine, vineri infrunta Terom Iasi, echipa antrenata de craioveanca Victorina Bora si pentru care evolueaza si fosta internationala Carmen Amariei, iar in ultimul meci vor intalni Rapid Bucuresti.
Acest meci va avea loc pentru ca asa scrie in contract. ... Nu este obligatoriu ca Lucian sa boxeze cu Froch, dar un meci cu centura pe masa sigur va avea", a spus Rudel Obreja la Radio GSP.
Daca luni, in turul inaugural, a trecut usor de Pauline Parmentier (Franta), scor 6-4, 6-1, astazi targovisteanca va avea un meci greu.
Spania si Italia, ultimele doua campioane mondiale, s-au intalnit de sapte ori la turnee finale si niciodata nu s-a inregistrat o victorie in timpul regulamentar.Singurul meci cu o castigatoare a fost o victorie a Spaniei la loviturile de departajare la EURO 2008, in sferturile de finala, dupa 0-0 in prelungiri.
Intr-un alt meci al grupei, viitoarea adversara a tricolorilor, Turcia, impotriva careia vom juca pe 11 octombrie, la Istanbul, a invins Estonia cu 3-0. ... Maxim, Torje si Matel au facut un meci bun. ... Acest meci nu este relevant pentru a ne da seama de valoarea echipei nationale.
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Sper sa continuu pe aceeasi linie" (Mihai Pintilii, mijlocas) "Cred ca va fi un meci incins, dar nu avem de ce sa ne temem.
Furt fara precedent in fotbalul european sub ochii a 53.329 de spectatori Revolta maxima pe Arena Nationala dupa un meci Romania - Olanda al carui rezultat a fost decis de o combinata scarboasa intre un arbitraj sinistru al scotianului Craig Thomson si spiritul de profitori pe care descendentii lui Cruyff par sa-l fi descoperit aseara.
Nationala de rugby a Romaniei a invins, sambata, pe stadionul Arcul de Triumf, cu scorul de 29-14, echipa Rusiei, dupa ce buna parte din meci ehipa noastra a fost condusa, intr-un meci din grupa 1A din cadrul Cupei Europene a Natiunilor (CEN).
Cel din urma a incheiat in minutul 81 socotelile unui meci de la Barcelona a lipsit aproape cu desavarsire, in frunte cu Lionel Messi. ... Nu cred ca, in ultimii ani, Barcelona a avut vreun meci in care aproape ca n-a contat in atac", a declarat Rummenigge.
Am facut programul astfel incat jucatorii sa fie pregatiti pentru acest meci si suntem gata sa castigam urmatorul trofeu. ... "Este primul meci oficial al acestui sezon, intalnim campioana Romaniei, care a defilat sezonul trecut in campionat si care cred ca este echipa favorita in acest meci.
Posesia care pacaleste Statistica oficiala a partidei povesteste parca despre alt meci. ... Nu am reusit sa jucam asa cum ne-am propus inainte de meci" (Nicolae Stanciu, mijlocas Steaua) Ce a spus Bourceanu dupa meci:
Scrisoarea din inchisoare a lui Gica Popescu Gica Popescu afirma, intr-o scrisoare transmisa MEDIAFAX, ca multumeste pentru "gandurile bune", dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru "cel mai greu meci al vietii", iar pentru asta are nevoie de "mai putina patima si multa liniste".
google-analytics.com