Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (3.57 secunde)
Cand eram in liceu, chiuleam si saream gardul ca sa merg la meci, recunosc. ... Sunt convins ca daca se ajunge in finala Cupei Romaniei, nu vor mai fi sapte mii de suporteri constanteni la meci, vor fi 10 mii!".
Va fi ca un meci de futbol, la care unii doar stau in tribuna si arunca cu petarde. Asa seamana si campania electorala de la noi", a spus Tariceanu.
Fara Mutu, fara Tamas, ce meci era ala?
Spotul refacut ‘SodaStream Effect‘ va fi difuzat in timpul Super Bowl-ului American ‘Game Changer‘, spotul respins la Super Bowl, va fi difuzat pe canale media alternative SodaStream International, lider mondial in fabricarea si comercializarea sistemelor de carbonatare casnice, anunta ca noua versiune a spotului TV ‘SodaStream Effect‘ va fi vizionata de peste 100 de milioane de spectatori in cadrul Marelui Meci din 3 februarie.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
CS Otopeni, unul singur, dar un meci nu este edificator pentru antrenori. ... "Un meci util pentru ambele echipe, dar in special pentru noi.
Un meci dupa care Catalin Tolontan scria ca "Lucescu era in suba si cu un fes pe cap, parea un navigator pe apele lumii". ... Cu citiva ani in urma am sunat la Donetk pentru o acreditare la un meci de Champions League.
"A fost un meci spectaculos, cu foarte multe puncte. S-au inscris multe cosuri de trei puncte si de aceea a rezultat un scor total neobisnuit pentru un meci de fete.
Mures) au disputat primul meci pentru nationala mare. "Am intrat mai greu in meci, de aceea nu am jucat asa cum ne-am dorit in prima parte.
Valoarea reala a lui Chiriches este insa mult mai mare, Gigi Becali primind deja o oferta de 5.000.000 de euro de la o echipa din Franta, cu toate ca stoperul nici nu a apucat sa debuteze intr-un meci oficial pentru Steaua.
Imi doresc foarte mult sa jucam cu 10-15.000 de oameni pe 'Municipal' meci de meci si la sfarsit toata lumea sa plece fericita de la stadion", a incheiat Gheorghe Fratica.
Partida de duminica, de la ora 18.00, nu se anunta deloc usoara pentru Oltchim, iar antrenorul Radu Voina a spus ca de acum incolo fiecare meci din Liga Campionilor trebuie tratat de jucatoarele sale ca o adevarata finala.
Alt stelist, Bobby (41 de ani), inchis pentru trafic de substante ilegale, era bucuros ca poate vedea arena si e decis sa vina si la un meci aici. Prietenul lui, Daniel (25 de ani), e dinamovist, dar nu era deranjat ca pregateste tribunele pentru un meci al Stelei:
Infrangere pentru FC Barcelona in campionatul Spaniei, scor 2-3 cu Osasuna, care ii duce pe catalani la sapte puncte de Real Madrid, care are si un meci mai putin disputat.
Dinculescu tine cu echipa Damila Măciuca din Valcea, DJ Andi este cel mai mare fan al echipei de fotbal Juventus Bucuresti, in timp ce Anca Maco nu ar rata niciun meci al echipei FC Botosani.
A debutat in Liga a II-a pe 10 noiembrie 2009 (la varsta de 15 ani) intr-un meci cu Ariesul Turda, castigat de olteni cu 5-1.
Pentru un meci-doua mi-a placut sa joc acolo, esti aproape de poarta si poti sa reusesti cel mai asteptat lucru dintr-un meci, golul.
Eleva antrenorului emerit Vasile Fintina a concurat la categoria 64 de kilograme, a castigat primul meci in fata unei sportive din Slatina, Nicoleta Florescu, iar in finala a fost invinsa la puncte de o sportiva de la Steaua Bucuresti, Gabriela Bold.
Nu am stabilit inca primul unsprezece, mai avem timp si bineinteles ca se poate schimba de la meci la meci", a completat Dan Oprescu.
"De obicei, nu ma gandesc la spectacol intr-un meci. ... Echipa nationala este in plin proces de revigorare si cu orice meci va avea de castigat in ceea ce priveste viitorul ei.
google-analytics.com