Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (3.81 secunde)
Aradenii au venit in orasul lui Brancusi deschisi, adica nu s-au inchis la joc si astfel a iesit un meci de fotbal care a placut.
Nu este vina mea sau a spectatorilor ce au asistat la meci ca Universitatea nu are 18 jucatori, din cei 24 pe care ii plateste, care sa faca fata in Liga I. ... Apreciez insa declaratiile sincere facute de conducatori si antrenor dupa meci, ca exista probleme de lot.
elevii lui Rednic ar putea fi pusi la colt de oltenii lui "Geana", asa cum s-a intamplat chiar in "Stefan cel Mare", intr-un meci din Cupa Romaniei, dar Steaua va avea viata grea pe "Ion Oblemenco".
Luni, in primul meci de verificare din turneul cipriot, Universitatea a fost invinsa de echipa a doua a celor de la Tavria Simferopol (Ucraina, locul 7 din 16 echipe) cu categoricul scor de 4-1, meci in care Bornescu a ratat un penalti.
Romania a pierdut si al doilea meci din Liga Natiunilor, cu Bosnia si Hertegovina, scor 0-1. Acesta a fost al patrulea meci fara victorie pe banca echipei nationale pentru Edi Iordanescu.
Meciul secolului din Romania, asa cum multi s-au grabit sa-l numeasca, a parut un promo pentru fotbal adus ilegal in tara din campionatul Angliei, acolo unde vedem cu nedumerire zeci de suporteri de toate virstele care cinta la fiecare meci de parca ar fi ultimul.
Am inceput comentariul acestui meci de pe "Lia Manoliu" laudand echipa noastra, pe bune, dar as avea o observatie de facut oltenilor: ... A fost un meci extrem de greu, asa cum se si anticipa, ambele formatii avand mare foame de puncte in lupta pentru evitarea zonei subsolului clasamentului.
Cine a aratat ca se poate castiga un meci in deplasare chiar si cand esti condus cu 1-0?
"Am muncit pentru punctul asta, am ratat pe final victoria, cred ca Rapid in seara asta a facut un meci prost si i-am dominat.
Trebuie sa tratam fiecare meci foarte serios, inclusiv acesta care urmeaza. ... Nu o sa fie usor, niciun meci nu este usor, indiferent de adversarul pe care il intalnim sau in ce componenta va juca.
Problema pe care si-a creat-o a fost cand a iesit dupa meci si a spus ca la sfarsitul contractului va vorbi el mai multe. ... Ce ar trebui sa spuna Vali Gheorghe, rezerva meci de meci.
Adi Mutu isi va infrunta fosta echipa la doar al doilea meci pe banca Rapidului, reusind sa il castige pe primul, scor 1-0, impotriva Academicii Clinceni. ... "E un derby, un meci important, atat pentru noi, cat si pentru ei. ... Speram ca urmatorul meci acasa sa-l jucam aici (n.r.
Trebuie sa facem totul perfect pentru a scoate un rezultat pozitiv, ne asteapta un meci foarte greu. ... Venim dupa doua meciuri castigate in Liga 1, ceea ce nu s-a mai intamplat in acest sezon, si speram sa facem un nou meci bun.
"Ne asteapta un meci greu, dar sunt convins ca ne vom mobiliza si vom obtine un rezultat bun", a afirmat tehnicianul Interului, Claudio Ranieri, care in cazul unui esec ar putea fi demis si inlocuit cu portughezul Luis Figo.
Astazi, SCM va sta, maine va intalni Terom Z Iasi, echipa care are tot doua victorii, iar sambata, in ultimul meci, va evolua contra celor de la Rapid Bucuresti. In primul meci, desfasurat marti, SCM Craiova a invins Muresul Targu Mures, scor 28-16.
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Polonia si Grecia au incheiat la egalitate, scor 1-1, primul meci al Campionatului European de Fotbal, editia 2012. Partida a fost de-a dreptul nebuna, cu goluri, penalty ratat, eliminari si o rasturnare neasteptata de scor.
"Briliantul" a fost rezerva si a fost aruncat in lupta in minutul 62, la 0-1, insa n-a reusit sa-si ajute echipa sa revina in meci.
Cu cine se bate pentru optimi la Roland Garros Simona Halep, imediat dupa meci: ... E bine cand joc primul meci, pentru ca am restul zilei la dispozitie.
Cat de nebun trebuie sa fii ca sa ai asemenea locuri si sa nu vii la meci? ... Trebuia sa vin cu sotia mea la meci, dar din pacate a murit.
google-analytics.com