Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (4.02 secunde)
Fundasul Paul Papp a marcat ambele goluri ale tricolorilor, in minutele 74 si 79, la primul meci din cel de-al treilea mandat de selectioner al lui Anghel Iordanescu.
Principala noastra problema ar fi sa ne concentram la acest meci. ... Prepelita, o lovitura puternica, de aceea a si fost schimbat la ultimul meci al Stelei. ... Eric Bicfalvi s-a accidentat si el si medicul mi-a spus ca nu poate fi luat in calcul pentru acest meci.
- Sper sa fie un meci egal. ... - Am venit de la Chisinau pentru acest meci. Desigur, dorim ca Steaua sa castige si sa privim cu placere la meci. La un meci frumos, 2-0 pentru Steaua.
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Ce meci va fi duminica, impotriva lui Dinamo!
"Va fi un meci dificil pentru noi, vom juca pe un teren mai mic decat cel cu care suntem obisnuiti. ... Va fi un meci deschis, in care ambele echipe vor dori sa castige. ... Castiga meci de meci si asta aduce titlul mai aproape.
Am facut un meci bun, de lupta, ambele echipe si-au dorit victoria. Suntem bucurosi ca am castigat, dar urmeaza un meci greu la Farul si dupa meciul din Cupa.
"Regele" s-a dezlantuit la flash-interviu si cu greu s-a putut controla, acuzand mai multe aspecte ale acestui meci. ... Suntem pe primul loc, cu un meci pierdut, dar noi nu reprezentam nimic. ... Inainte de meci ati spus ca nu castigam cu CFR, dar noi suntem nasii CFR-ului.
"N-am avut nici un fel de 'meci' cu Traian Basescu" ... Eu n-am avut niciodata nici un fel de "meci" ... Insa noi n-am avut nici macar un "meci"
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Condescu neaga toate acuzatii, afirmand ca a fost cu minerii la meci in Timisoara si nu la miting in Bucuresti.
Muresul Deva - Ariesul Turda 0-0 Un meci sarac pentru ambele combatante. ... Un meci modest incheiat cu un rezultat pe masura. ... FCM Resita - Poli Timisoara II 0-0 Si la acest meci remiza nu ajuta pe nimeni.
Si daca mergeti la meci, cu cine mergeti? ... Singurul lucru adevarat este ca ma voi duce la meci, cu ajutorul lui Dumnezeu. ... Un pronostic pentru meci?
La prima minge de meci mi-am dat seama ca pot sa castig. ... Am avut si in alte confruntari cate doua mingi de meci, dar am pierdut. ... Sorana a facut un meci foarte, foarte bun".
Steffel a fost foarte lenes, atat la meci, cat si la antrenamente. ... Noi avem o echipa de zece jucatori, astfel ca avem o banca mai buna si este un meci in care trebuie sa muncim pentru a castiga", a declarat Nikolic.
Oltchim, invincibila Oltchim isi pastreaza invincibilitatea in competitia interna, avand 14 victorii, in timp ce jucatoarele de la SCM Craiova, care au doar 4 puncte, se gandesc deja la urmatorul meci, cu Baia Mare, programat sambata, la Filiasi. "A fost un meci fara istoric.
"Ce se mai poate spune dupa un astfel de meci… Noi am jucat pana la scorul de 8-6. ... Buducnost a facut un meci aproape de perfectiune. ... Dupa meci le-am spus fetelor la vestiar sa uite cele 60 de minute.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au meci greu astazi.
La Brasov s-a jucat o singura data, in returul sezonului trecut, meci castigat de gazde, scor 3-2. ... "E un meci foarte greu, extrem de delicat. ... Este un meci de trei puncte pe care trebuie sa-l castigam, indiferent de starea gazonului.
Sunt si dezavantaje, si avantaje ca jucam primul meci pe propriul teren, vom vedea". ... Primul meci se va juca la Ramnicu Valcea, pe 31 martie sau 1 aprilie, iar returul, o saptamana mai tarziu, la Gyor.
google-analytics.com