Cautare

2471 de rezultate pentru "martis biatrice sexy avocata blonda divorteaza galati" (4.21 secunde)
Elena Udrea si-a indeplinit cea mai importanta misiune a existentei sale, ca femeie de cariera, top-model al politicii si blonda mondena.
Graba parlamentarilor este justificata de zvonul ca s-ar putea sa nu mai aiba ce ancheta, deoarece prima blonda a tarii, Elena Udrea, risca sa isi piarda toate puterile pana in toamna.
Scriitorul Mircea Micu scrie in editia electronica a ziarului Dimineata un articol plin de haz la adresa muzei prezidentiale Elena Udrea, pe care il puteti citi in continuare, sub titlul "Suntem urmasii lui Traian..." "Asa a decretat, intr-o explozie de entuziasm electoralo-erotic, pupila locatarului din Cotroceni, blonda si neodihnita propagandista Elena Udrea ot Plescoi.
Framantari de intelectual onanist, caci in vremea asta Basescu statea cu o blonda la sprit in Golden Blit.
De curand, o alta blonda, si ea reprezentant de vaza al menajeriei noastre politice, ne-a demonstrat, fara sa clipeasca, faptul ca ignoranta celor care ne conduc este, cu adevarat, incomensurabila.
Special pentru acest eveniment se vor importa 20.000 litri de bere bavareza si anume bere premium pils blonda, bere nefiltrata blonda sau neagra, bere neagra, bere bruna, bere cu lamaie, sucuri germane "libella" si apa germana "petrusquelle".
MIRIAM EUGENIA SOARE) E inalta, frumoasa, foarte frumoasa, blonda cu ochii albastri, senini si fericiti. ... A nascut o fetita la fel de blonda, cu aceiasi ochi albastri si puri.
xxx Doctorul catre pacienta blonda: ... Blonda raspunde: -Abia astept, domn' doctor! Am fost odata ultraviolata si mi-a placut la nebunie!
Pisica spalata de o blonda Doua blonde la taclale. ... La care prima blonda raspunde: - Nu a murit cand am spalat-o, a murit cand am stors-o.
E cea care spunea ca nu e blonda decat la propriu, nu si la figurat! ... Blonda lui taticu' a recunoscut.
- eticheta de "blonda” (in sensul ala) a mai salvat din jena. Caz similar - "blonda de la Integrare”.
- eticheta de "blonda” (in sensul ala) a mai salvat din jena. Caz similar - "blonda de la Integrare”.
Se integreaza atat de minunat si de ravasitor incat nici nu ai spune ca de fapt este blonda travestita in bruneta.
Cand tocmai se relaxau, crezand ca au scapat de blonda de la Cotroceni, guvernantii s-au trezit loviti sub centura.
Cea mai blonda dintre romance, cea care pare dintr-o data mult mai inteligenta - traiasca justitia romana si puterea de convingere a sanilor pe jumatate revarsati din bluzitele mulate! ... Asadar, blonda Elena Udrea a ramas de Craciun in Romania, alaturi de...
blonda Elena e mai presus decat protocolul Aliantei PD-PNL, e cea mai tare...
Ca doamna cea blonda avea chef sa se faca de ras, sa starneasca zambetele ingaduitoare, sau sa ne enerveze pe toti cu tupeul ei intr-adevar maxim, dar si cu minciunile ei, bine, fie, mi-am zis.
De la blonda care si-a luat bila neagra in emisiunea 100% ni se trage. ... cata liniste poate avea un premier in gandirea unei strategii europene pentru tara noastra, cand i se flutura, de catre o blonda, pe la nas, biletelul "rusinii"?
Uniunea PSD+PUR Galati, al carei presedinte este Dan Nica, a fost somata sa indeparteze de pe panourile electorale din municipiu toate afisele a caror dimensiune este mai mare decat cea stabilita de lege. Decizia a fost luata de catre presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Galati, judecatorul Mariana Baban.
Perioada de liniste a fost intrerupta insa de o defectiune aparuta in cadrul Consiliul Judetului Galati. ... Daca facem referire la cele intimplate in Galati in ultimele zile, democratii si liberalii joaca rolul pacalitului, iar conservatorii pe cel al jucatorului "smecher".
google-analytics.com