Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (3.57 secunde)
Sectorul 1 prelungeste programul casieriilor pana pe 29 martie In ultima parte a lunii martie, casieriile Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale (DGITL) Sector 1 vor functiona cu program prelungit. Astfel,in perioada 18-29 martie 2013, casieriile DGITLSector 1 din Piata Amzei nr.
Dinamo ofera gratuitate doamnelor si domnisoarelor, in perioada 1-8 martie, la sala de fitness! Sambata, 1 martie, de la ora 11:00, va avea loc inaugurarea salii de fitness a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.
Google si-a modificat, marti, logo-ul pentru a celebra 1 Martie, literele care formeaza cuvantul avand aspectul unui snur de martisor, in culorile alb si rosu, relateaza Mediafax. ... In general, femeile si fetele primesc martisoare si le poarta pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primaverii.
VEZI povestea zilei de 8 Martie Motorul de cautare si-a modificat din nou emblema, de aceasta data la 8 martie 2012, de Ziua Internationala a Femeii.
Iubitorii de blues si rock si sustinatorii "fenomenului Canaf", in special, sunt invitati pe 7 martie la Zone X, in Targu Mures, pe 8 martie la Scottish Pub, in Timisoara, pe 15 martie la La Fierarie, in Suceava, pe 21 martie la Times Pub, in Brasov si pe 23 martie la Hard Rock Cafe, in Bucuresti.
Chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, Mandinga pleaca intr-un turneu care va cuprinde Azerbaidjan si Turcia, doua tari in care trupa a adunat foarte multi fani. Intre 8 martie si 12 martie, Mandinga va concerta in capitala Azerbaidjanului, Baku, pentru ca apoi sa se indrepte catre Istanbul.
Spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti - din data de 14 martie a starnit interesul unui numar foarte mare de spectatori. ... Lord Of The Dance va sustine pe 14 martie la Bucuresti doua reprezentatii: ... Preturile biletelor pentru spectacolul din 14 Martie 2014, ora 16.00 sunt urmatoarele:
Vezi ce ai voie sa mananci, timp de 40 de zile Postul Pastelui incepe pe 3 martie.
Artisti plastici din Calarasi - Romania au expus recent, la Chisinau, la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce s-a desfasurat intre 25 - 27 martie, la Chisinau si in raionul Calarasi.
Martie aduce vreme frumoasa. ... Prognoza in tara SAMBATA (2 martie) Vremea se va raci, valorile termice devenind apropiate de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii.
Ora de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie. Pentru trecerea la ora oficiala de vara, ceasurile sunt date inainte cu o ora, astfel ca duminica 31 martie, care are 23 de ore, este cea mai scurta zi din an.
La inceputul lui februarie si la sfarsitul lui martie e bine sa urmati un regim de crutare pentru pancreas. ... Din martie pana in iulie se fac simtite afectiunile cronice. ... Pana la inceputul lui martie se poate simti o scadere a fortelor si apar disfunctii digestive si in functionarea ficatului.
Nucleul interguvernamental al Francofoniei a fost creat la 20 martie 1970, odata cu infiintarea Agentiei de Cooperare Culturala si Tehnica (ACCT). Din acest motiv, incepand de la aceasta data, ziua de 20 martie marcheaza Ziua Internationala a Francofoniei.
27 martie 1918 - Unirea romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Pe 27 martie se implinesc 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, un eveniment deosebit de unitate nationala, care a generat crearea Romaniei Mari.
Prognoza METEO pana in martie 2017:
Temperaturile medii vor inregistra, in urmatoarele 3 luni, valori pozitive in majoritatea regiunilor tarii, in timp ce precipitatiile anuntate vor fi peste media climatologica in cea mai mare parte a tarii, releva prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul martie - mai 2017, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Horoscop dragoste martie 2017 (Autoare: Gheorghe Mihaela) In luna martie unele zodii vor avea noroc in dragoste, in timp ce altele ar putea intampina unele dificultati. ... In luna martie, cei care sunt singuri se pot indragosti. ... In martie, Gemenii nu stau tocmai bine la capitolul relatii si iubire.
Sambata spre duminica Romania trece la ORA DE VARA, iar ziua de 26 martie - duminica - va fi cea mai scurta din an, ea avand numai 23 de ore.
25 Martie - Ziua Nationala a Greciei Marea Revolutie a poporului elen din 1821 a fost un urias efort al neamului nostru pentru scuturarea unei indelungate sclavii de 4 veacuri si restabilirea libertatii si demnitatii natiunii noastre.
Artisti plastici din Calarasi - Romania expun la Chisinau si Calarasi(MD) la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce se va desfasura intre 25 - 27 martie in raionul Calarasi (MD) si Chisinau, dupa cum urmeaza:
google-analytics.com