Cautare

5431 de rezultate pentru "martie 2011" (7.53 secunde)
Turneul National FOTBAL MUZICAL va fi debuta vineri, 24 martie, ora 19.00, la Iasi (Sala Polivalenta). ... vineri 24 martie: Iasi / sambata 25 martie: Botosani / duminica 26 martie: Buzau / luni 27 martie: ... 28 martie:
Turneul National FOTBAL MUZICAL va fi debuta vineri, 24 martie, ora 19.00, la Iasi (Sala Polivalenta). ... vineri 24 martie: Iasi / sambata 25 martie: Botosani / duminica 26 martie: Buzau / luni 27 martie: ... 28 martie:
Google omagiaza femeile printr-un logo special de 8 Martie Google si-a schimbat, marti, logoul de pe pagina principala, pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, noua imagine sugerand in mod simbolic ipostaze ale femeii moderne.
Logoul Google de astazi, 20 martie 2012, prin care sarbatoreste echinoctiul de primavara, sugereaza ca primavara isi intra in drepturi. Luna martie aduce primavara.
Google marcheaza ziua de 8 MARTIE cu un doodle special Ziua Internationala a Femeii ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII se sarbatoreste anual pe 8 Martie, iar Google o marcheaza si in 2017 cu un doodle special.
Ziua internationala pentru eliminarea discriminarii rasiale este marcata anual, la 21 martie, incepand din 1961. ONU a decis ca in perioada 21 martie - 28 martie, sa fie celebrata "Saptamana solidaritatii cu popoarele care lupta impotriva rasismului si a discriminarii rasiale".
Sambata, 18 martie 2017, a avut loc lansarea mondiala a mult-asteptatei animatii 3D Smurfs: ... Animatia va rula in avanpremiera din 25 martie a.c.
In luna martie, visele Berbecilor se vor implini. ... Taurii au luna martie la dispoziție sa inceapa o viata noua. ... Racii au o luna in care trebuie sa-si rezolve toate problemele care ii framanta, iar luna martie vine peste ei cu rezolvarea tuturor problemelor discutand cu ceilalti.
De 8 Martie, cand dintr-o data devenim sensibili, ne aducem aminte de mame, de surori, de femei in general. ... a fost 8 Martie. ... Romania, cuprinsa de febra unui 8 Martie celebrat in intreaga lume, a uitat ca, in copilarie, invatam ca Ziua de 8 Martie este ziua mamicilor.
Agerpres informeaza ca Franta prefera sa astepte vara anului 2011 pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen intrucat considera ca o aderare in martie nu intruneste conditiile care sa asigure integritatea si securitatea acestui spatiu comun, a declarat vineri Ministerul francez al Afacerilor Externe, potrivit AFP.
Exportul de mercur si compusi ai acestei substante din UE urmeaza a fi interzis, incepand cu 15 martie 2011, se stipuleaza in proiectul de regulament adoptat de Parlamentul European la sesiunea sa plenara de la Strasbourg.
Cu toate acestea, la 2 martie 2010, Curtea Constitutionala a Germaniei a anulat anumite dispozitii ale Legii privind supravegherea telecomunicatiilor din 31 decembrie 2007. ... La 17 iunie 2011, Comisia a trimis o scrisoare de punere in intarziere Germaniei si Romaniei.
intrebat pana cand se aplica aceasta prevedere, reprezentantul ARR a spus ca nu exista un termen calendaristic prevazut in ordonanta 5/2011 pentru aprobarea unor reglementari privind cresterea sigurantei rutiere.
- procurorii mai afirma ca, in urma vizitei Dlui Tony Blair din 26 Martie am "obtinut foloase nepatrimoniale constand in imagine"/ reamintesc ca in Martie 2012 nu era campanie electorala, ca eu am candidat in Decembrie intr-un colegiu din Judetul Gorj pe care il castigasem oricum in anul 2008 si unde PSD a avut mereu un sprijin electoral consistent si ca USL se afla in toate sondajele de opinie la o distanta uriasa fata de ceilalti competitori politici;
Jeffrey Franks sustine ca Romania va iesi din recesiune la finele lunii martie, cresterea economica va urma o traiectorie ascendenta de la un trimestru la altul, iar populatia va simti ca situatia s-a imbunatatit pana la jumatatea acestui an.
Inmatriculari in scadere in martie In martie, piata auto romaneasca a scazut cu 5,8%, la 3.793 de unitati, de la 4.027 de unitati in aceeasi luna din 2010, Romania avand a saptea mare scadere la nivelul UE.
Dupa ce anul trecut sperantele de redresare au fost date peste cap de planul de austeritate al autoritatilor, in primul trimestru din 2011 Produsul Intern Brut (PIB) a consemnat un avans de 1,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut. ... euro) in perioada ianuarie-martie.
Datele inregistrate in sistem pana vineri, 6 martie, ora 18:00, indica faptul ca, la nivelul intregii tari, au fost introduse 2.123.685 de cereri, reprezentand 89,75% din totalul celor 2.366.086 de elevi eligibili sa formuleze cereri pentru a lua parte la ora de religie.
"2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics.
Numarul angajatilor din sectorul bugetar trebuie sa scada cu circa 200.000 pana in 2011, pentru ca majorarea salariilor pe Legea unica sa fie sustenabila si pentru ca ponderea cheltuielilor salariale in PIB sa ajunga la 6,7%, de la peste 8% in 2008, potrivit NewsIn, care citeaza surse guvernamentale.
google-analytics.com