Cautare

1626 de rezultate pentru "marius stan" (3.19 secunde)
Presedintele Clubului de Fotbal Otelul Galati, Marius Stan, este asul din maneca (inca ascuns) al liberalilor galateni pentru fotoliul de primar al Galatiului.
Brusc, dupa ce a participat vinerea trecuta la lansarea oficiala a lui Marius Stan in cadrul Galelor Premiilor PNL, seful Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, a anuntat ca, saptamana aceasta, formatiunea pe care o conduce va gandi un plan pentru alegeri si va stabili listele pentru CL, CJ, dar si candidatul la Primarie.
Marius Manole, la aniversarea unui an de matinal la Smart FM: ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM. ... Astazi, miercuri, se implineste un an de Marius FM.
Pilotul bucurestean Eduard Stan, detinatorul unui palmares impresionant in viteza pe traseu montan se intoarce pe coastele de la Rasnov.
Smart FM, postul de radio care emite pe 107,3 MHz, achizitionat recent de Marius Tuca si transformat in radio cultural, nu traieste doar prin matinalul de luni pana vineri, realizat cu umor si tandrete de poetul Marius Tuca si actorul Marius Manole, doi artisti geniali care descretesc fruntile soferilor, dimineata, in traficul infernal al Bucurestiului.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
Partidul Alternativa Ecologista pare ca tine cu dintii de Marius Stan pentru cursa pentru sefia municipiului.
Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri. ... In mare parte cred ca Marius Stan are dreptate. ... Din acest punct de vedere Marius Stan are perfecta dreptate.
96 cere 322 de parlamentari O declaratie politica a deputatului Ion Stan, vicepresedintele Comisiei de Control a SRI deschide un nou front al luptei cu Traian Basescu.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Marius Manole si Marius Tuca revin on-air luni, la Smart FM Vacanta s-a incheiat: Marius Manole si Marius Tuca revin in studioul Smart FM luni dimineata, la 7 si ceva.
Astfel, Marius Stan va fi "aruncat" oficial in cursa pentru fotoliul de primar, maine seara, in cadrul Galei premiilor PNL, festivitate ce se va derula sub cupola Teatrului Muzical "Fani Tardini".
Uite-asa, Alternativa lui Ion stefan l-a prezentat deja de jumatate de an pe Marius Stan drept candidat, acum PNL si-l insuseste tot pe acesta, ca doar este omul lor, Marius Stan fiind liberal cu acte in regula.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
Marius Manole (Autor: Alexandru Catalan) Marius Manole: Cel mai bun an e cel pe care reusesc sa-l duc pana la capat sanatos Marius Manole nu-si imparte viata in ani buni (cu premii) si ani prosti (fara premii).
Marius Dulce: ... Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
Stan contrazice Secretarul Comisiei parlamentare de control a activitatii Comisiei SRI, Ion Stan (PSD), l-a contrazis pe Radu Stroe.
Adrian Stan, directorul adjunct al Agentiei Domeniilor Statului, a prezentat sambata, la Constanta, cateva aspecte legate de derularea programelor Renta Viagera Agricola si Fermierul.
google-analytics.com