Cautare

98 de rezultate pentru "maraton" (2.59 secunde)
Daca ai o formatie, faci parte dintr-o trupa de tobosari ori de majorete, vino la maraton si susÈ›ine-i pe concurenÈ›i. Trimite-ne un demo, pana la 25 septembrie, la [email protected] pentru a afla cum poti sa canti alaturi de trupa ta pe traseul de la maraton.
In cadrul evenimentului a avut loc si Campionatul National de Maraton, organizat de Federatia Romana de Atletism. Duminica, in afara de maraton au fost in program semimaratonul (21,097 km), stafeta (4x10,5 km), precum si cursa populara pe o distanta de 3,6 km.
Candidatul UDMR pentru Primaria municipiului Sfantu Gheorghe, deputatul Antal Arpad Andras, incepe marti la pranz o campanie maraton de 24 de ore, timp in care nu va dormi deloc si va vizita treizeci de locatii, printre care magazine, Salvarea, Gara, dar si o frizerie, unde se va tunde.
Emisiune - maraton cu vedete, emotie si muzica, luni dimineata, la Smart FM Neascultatorii Smart FM vor avea parte luni, 19 Decembrie 2016, de un matinal special, o emisiune maraton, cu multi invitati, realizatori ai postului de radio, dar nu numai.
Cu toate acestea, Marius Manole a anuntat la Matinalul Smart FM de joi, 19 mai 2016, ca se pregateste de maraton. Nu este vorba de un maraton cultural, ci de celebra proba de atletism de 42,16 de km, care va avea loc la Bucuresti in toamna.
Iubita lui Mircea Badea a decis sa participe la primul maraton din viata ei si nu se multumeste cu putin. ... "Pe 4 octombrie voi alerga primul meu maraton, adica 42,195 km.
Start si Finish de la Palatul Elisabeta, trecerea (in prima tura de Maraton) pe sub Arcul de Triumf, intalnirea cu membrii Casei Regale. ... Noutatea ar fi startul diferit intre Maraton si SemiMaraton. Se va acorda o atentie deosebita celor care alearga distanta de Maraton.
Atletele Constantina Dita Tomescu si Lidia Simon iau startul azi, ora 13.00, in proba de maraton transmisa in direct la TVR 1, TVR HD si pe jo2012.tvr.ro.
Am ales Rosia Montana ca punct de organizare a maratonului, deoarece consideram aceasta localitate locul de renastere a constiintei ecologice din Romania Aceast maraton ofera alergatorilor un sentiment de libertate, de abandonare a sinelui si de traire la unison cu natura, simtindu-se una cu intregul datorita energiei emanate de cadrul natural, de bogatiile din subsol si de iubirea localnicilor pentru pamantul lor.
Am ales Rosia Montana ca punct de organizare a maratonului, deoarece consideram aceasta localitate locul de renastere a constiintei ecologice din Romania Aceast maraton ofera alergatorilor un sentiment de libertate, de abandonare a sinelui si de traire la unison cu natura, simtindu-se una cu intregul datorita energiei emanate de cadrul natural, de bogatiile din subsol si de iubirea localnicilor pentru pamantul lor.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca in perioada 8-9 octombrie va avea loc cea de-a noua editie a Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank la care sunt asteptati peste 14.000 de alergatori din 60 de tari si ii invita pe alergatori sa se inscrie pe www.bucuresti-maraton.ro pana pe 25 septembrie la una dintre curse:
Startul curselor competitive-Maraton, Semimaraton Volkswagen, Maraton Stafeta Vodafone (42,195km, 21,197km, 4X10,5km)- este duminica 9 octombrie, ora 9,30, Piata Constitutiei.
Prima participare a unei romance si primul podium la cea de-a a XV-a editie a North Pole Marathon 2017, cel mai nordic maraton din lume, recunoscut de Guinness World Records! SIMONA DUMITRESCU a intrecut-o pe campioana la maraton Kit Ching Yiu (Hong Kong), participanta la J.O.
Pipera), pentru a demara acest maraton simbolic pe un traseu de 5 km prin Padurea Baneasa. ... - Este pentru mine al doilea maraton Terry Fox si sustin aceasta actiune din toata inima. ... alerga aproape un maraton pe zi, timp de 144 zile in continuu.
- Alergam un maraton si acum suntem pe ultima suta de metri a acelui maraton, ne spune dl Frans.
Desi a pornit din Satu Mare hotarat sa revina la clasa Maraton, clasa pe care a castigat-o de doua ori (editiile 2011 si 2015), ieri, in urma verificarilor administrative si tehnice finale, Gyenes a fost nevoit sa schimbe categoria si sa se mute de la clasa Maraton la clasa SuperProductie.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate.
Dupa o sedinta maraton de 9 ore, Guvernul Boc a aprobat restructurarea a aproape 60.000 de bugetari. ... 59.000 de bugetari vor fi dati afara, asa a decis Guvernul Emil Boc, la capatul unei sedinte-maraton de 9 ore.
In anul urmator, a participat la primul maraton. ... Cu doua saptamani inainte de maraton, cea mai lunga cursa a fost de 2 ore si 45 de minute.
Toti alergatorii care participa la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, sunt asteptati la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.
google-analytics.com