Cautare

108 de rezultate pentru "madalin" (5.94 secunde)
Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei judetene de Giurgiu, Marian Vanghelie, a anuntat ieri ca Madalin Voicu (foto) a fost dat afara din partid, pentru deservicii aduse organizatiei, dar si presedintelui Mircea Geoana. "Madalin Voicu, el este prietenul meu, il iubesc, dar e prea mult.
Nimeni altul decat pitorescul Madalin Voicu, presedintele PSD Bucuresti. ... In aceste conditii, Madalin Voicu ar trebui sa se auto-excluda de urgenta:
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu. Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu:
Nu numai ca n-a fost sa fie asa, dar la sediul Agentiei de Protectia Mediului Constanta, acolo unde s-a desfasurat sedinta Consiliului de Autorizare Tehnica, a fost prezent si Jorj Madalin Mihailovici, consilier in cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor.
Un tabloid a notat marturisirea lui Madalin Ionescu: ... Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca deputatul social-democrat Madalin Voicu nu va mai reprezenta, la nivel mediatic, campania electorala a partidului, intrucat, prin declaratiile sale din timpul acesteia "a sarit calul".
Deputatul PSD Madalin Voicu ii trimitea SMS de incurajare si de sustinere noului presedinte al PSD, Victor Ponta, care se afla in acel moment in studiourile Realitatea FM. ... Toata lumea asteapta sa fii autoritar", ii scria Madalin Voicu celui care a preluat fraiele partidului.
Semnalele de alarma au fost luate, in sfarsit, in considerare, astfel ca insusi directorul general al Directiei Nationale a Apelor, Madalin Mihailovici, a venit in Constanta pentru a vedea cu proprii ochi dezastrul "orchestrat" cu maiestrie de directorul DADL Ionel Manafu si, implicit, pentru a-i pregati acestuia bine-meritata, suntem de parere noi, debarcare.
Acest lucru a fost confirmat de declaratia facuta ieri, intr-o conferinta de presa separata, de vicepresedintele PSD Bucuresti Madalin Voicu.
Madalin Voicu risca suspendarea Vicepresedintele PSD Bucuresti, Madalin Voicu, risca sa fie suspendat din cauza atitudinii sale critice la adresa conducerii centrale a PSD.
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
Fostul deputat Madalin Voicu a anuntat ieri intr-o conferinta de presa desfasurata la Alba Iulia ca va constitui un Consiliu National al Rromilor, o structura strict etnica, apolitica, care se doreste sa fie o alternativa la Partida Rromilor.
Chiar nu aveam pretentii de la seful Apelor Romane, Madalin Mihailovici, prezent si el in aceste zile "in inspectie" pe litoral, cu atat mai putin de la "artizanul" haosului - directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, Ionel Manafu...
In opinia vicepresedintelui PSD Bucuresti, Madalin Voicu, disputa din Parlament demonstreaza, in realitate, diletantismul actualei Puteri, in care social-democratii sunt prinsi intr-o capcana, pentru a acoperi defectele administrative ale Puterii.
Madalin Ionescu trebuie sa aiba un look WOW! Uite cum arata dupa 20 de minute de cumparaturi - Asemenea sosete ai vazut mai rar Madalin Ionescu a acceptat propunerea celor de la D-Paparazzi si a mers la cumparaturi intr-un timp record pentru a avea un look WOW.
Madalin Voicu, unul dintre cele mai pitoresti personaje ale politicii romanesti, a revenit in forta. ... Eu iubesc partidul asta si nu o sa plec niciodata de aici, doar daca ma dau afara", ne-a expus crezul sau politic Madalin Voicu. ... Madalin Voicu:
Un singur lider, Madalin Voicu, vicepresedintele PSD Bucuresti, a recunoscut ieri, in exclusivitate pentru "Replica" de Constanta, ca partidul e rupt si se afla la un pas de desfiintare.
Vicepresedintele PSD Bucuresti Madalin Voicu a anuntat ca PSD va sanctiona orice membru care ataca partidul si care nu intelege ca "dusmanul este Alianta D.A.".
si de Madalin Voicu, 2,8%. In schimb, la nivel national, Madalin Voicu este considerat personalitatea politica ce ii ajuta cel mai mult pe romii din Romania, cu 8,8% din raspunsuri.
Vicepresedintele PSD Madalin Voicu este de parere ca nu e atat de grav faptul ca presedintele Traian Basescu a folosit expresia "tiganca imputita" la adresa unei jurnaliste, pe cat este acela ca romanii voteaza "fara creier" un astfel de "personaj".
google-analytics.com