Cautare

525 de rezultate pentru "madalin tanase baicoi" (4.52 secunde)
In acest episod, stenograma discutiei lui SOV cu Stelian Tanase (foto) din 5 decembrie 2009. Stelian Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase:
Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei judetene de Giurgiu, Marian Vanghelie, a anuntat ieri ca Madalin Voicu (foto) a fost dat afara din partid, pentru deservicii aduse organizatiei, dar si presedintelui Mircea Geoana. "Madalin Voicu, el este prietenul meu, il iubesc, dar e prea mult.
Nimeni altul decat pitorescul Madalin Voicu, presedintele PSD Bucuresti. ... In aceste conditii, Madalin Voicu ar trebui sa se auto-excluda de urgenta:
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu. Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu:
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Nu numai ca n-a fost sa fie asa, dar la sediul Agentiei de Protectia Mediului Constanta, acolo unde s-a desfasurat sedinta Consiliului de Autorizare Tehnica, a fost prezent si Jorj Madalin Mihailovici, consilier in cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor.
Un tabloid a notat marturisirea lui Madalin Ionescu: ... Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: Obligatoriu, pentru ca Basescu nu are alta solutie decat sa scoata tancurile pe strada, daca nu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca deputatul social-democrat Madalin Voicu nu va mai reprezenta, la nivel mediatic, campania electorala a partidului, intrucat, prin declaratiile sale din timpul acesteia "a sarit calul".
Deputatul PSD Madalin Voicu ii trimitea SMS de incurajare si de sustinere noului presedinte al PSD, Victor Ponta, care se afla in acel moment in studiourile Realitatea FM. ... Toata lumea asteapta sa fii autoritar", ii scria Madalin Voicu celui care a preluat fraiele partidului.
Semnalele de alarma au fost luate, in sfarsit, in considerare, astfel ca insusi directorul general al Directiei Nationale a Apelor, Madalin Mihailovici, a venit in Constanta pentru a vedea cu proprii ochi dezastrul "orchestrat" cu maiestrie de directorul DADL Ionel Manafu si, implicit, pentru a-i pregati acestuia bine-meritata, suntem de parere noi, debarcare.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. ... Noi vrem sa facem prin arta terapie pentru pensionari si tineri", ne-a spus Mihai Tanase, presedinte al Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania.
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Acest lucru a fost confirmat de declaratia facuta ieri, intr-o conferinta de presa separata, de vicepresedintele PSD Bucuresti Madalin Voicu.
Madalin Voicu risca suspendarea Vicepresedintele PSD Bucuresti, Madalin Voicu, risca sa fie suspendat din cauza atitudinii sale critice la adresa conducerii centrale a PSD.
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
Fiul fostului prim-ministru Victor Ponta a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa un grav accident la un meci de rugby ce se desfasura in localitatea prahoveana Baicoi. ... Fiul lui Victor Ponta, Andrei, participa la turneul final national al echipelor sub 14 ani, la Baicoi.
Analistul politic Stelian Tanase a declarat ca nu este surprins de faptul ca liderul PD-L, Emil Boc, a fost desemnat pentru functia de premier. ... Personal cred ca in afara de bugetul pe 2010 nu va mai reusi sa treaca nici o alta lege importanta, apreciaza Stelian Tanase.
google-analytics.com