Cautare

517 de rezultate pentru "madalin tanase" (3.33 secunde)
Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3. ... Doamna Kovesi a iesit din discutie, procurorul general va fi Daniel Morar si doamna Haineala, sefa DNA", a declarat social-democratul Madalin Voicu, marti, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
Jurnalistul Madalin Pribu stie de ce au murit cei doi eroi, Adrian Rugina si Claudiu Petre. ... Dioxidul de carbon iti blocheaza orice activitate", a spus Madalin Pribu la WOWbiz.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
MADALIN de 31 de ani din judetul Calarasi, care, in calitate de conducator auto la o societate comerciala cu sediul in judetul Calarasi, efectua regulat transport rutier de persoane cu un autoturism marca Mercedes Sprinter, fara a detine licenta de executie pentru traseu. ... MADALIN.
Madalin de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Focus pe bd. ... Madalin, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, precum si ranirea usoara a pasagerilor din autoturismul Toyota Land Cruiser, E.
Madalin de 23 de ani. ... Madalin in stare de retinere, urmannd a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 si Judecatoriei Sectorului 2, cu propunere de arestare preventiva.
Madalin Serban a marturisit la XNS ca nu stie sa spuna cu exactitate daca trupa 5 Gang revine, pentru ca asta nu depinde numai de el, ci de toti fostii colegi.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Scriitorul Stelian Tanase participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Mozart, sonatele de pian, Gary Husband and friends, cu muzica bizantina - Romanian Bizantine Liturgy, Bob Stewart, Jacqueline Boyer si Francois Lubiana, dar si CD-uri cu muzica clasica, ne-a spus Stelian Tanase.
Sandu Tanase Chiru: ... Sandu Tanase Chiru: ... Sandu Tanase Chiru: Daca ma duc la ambasada ar insemna sa ma bat cu sorosistii, cu toate ca aici nu prea e loc de asa ceva, oricum voi fi singurul Tania Bercuci:
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
doi consilieri de la Eforie, care si-au dat demisia din PNL in urma cu cateva luni, un fost director de la Mangalia, un tanar pe nume Cristian Tanase, despre care ne aducem aminte, vag, cum a urcat el al o tribuna si a rostit:
Tanase Cristian - vicepresedinte, un arhitect fara lucrari, care traieste din meditatii, alungat din PNL de catre Victor Manea. Dl.Tanase are profunde probleme sentimentale, motiv pentru care este un obisnuit al site-urilor matrimoniale, unde poate fi gasit sub pseudonimul Crenvustila;
Formula guvernamentala prezentata de Lucian Croitoru reprezinta un Guvern PD-L, minoritar, format din persoane care s-au compromis deja prin faptul ca au intrat in acest joc neserios, de-a guvernarea, a declarat analistul politic Stelian Tanase.
Dezvaluirile afaceristului Sorin Ovidiu Vantu privitoare la relatia de prietenie pe care o are cu prezidentiabilul Mircea Geoana dar si referitoare la intalnirile pe care le avea cu Traian Basescu, reprezinta "tiribombe de campanie", sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Presedintele Traian Basescu va fi adevaratul premier al Cabinetului Boc, formula guvernamentala a carei agenda va fi facuta de criza economica, Fondul Monetar International, dar si de cercurile de interese din jurul lui Traian Basescu, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ex-premierul Adrian Nastase s-a retras din cursa pentru sefia PSD pentru ca este "un adevarat animal politic" care a realizat ca scenariul Congresului a fost deja scris si victoria ii apartine, deja, lui Mircea Geoana, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Pe Inpolitics a aparut un comentariu cu titlul 'Stelian Tanase:
Pe Inpolitics a aparut textul intitulat 'Stelian Tanase:
Inpolitics publica articolul 'Stelian Tanase: "Basescu va fi taxat de Europa pentru atacul impotriva presei!"' 'Presedintele Traian Basescu si Guvernul incompetent si corupt Boc care taie pensiile si salariile sunt cele mai mari pericole la adresa sigurantei nationale, nu presa, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
google-analytics.com