Cautare

517 de rezultate pentru "madalin tanase" (7.59 secunde)
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, isi doreste sa deschida un magazin de antichitati la Bruxelles. ... Colectionarii din Bucuresti sunt cei mai dezamagiti din acest motiv", ne-a spus Mihai Tanase.
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
Asta am simtit aseara, in foaierul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Capitala, cand m-am dus sa-mi iau ramas-bun de la actrita Cristina Stamate.
Ne vedem in fiecare week-end si schimbam povesti, ne-a spus Stelian Tanase. La standul lui Stelian Tanase, puteti gasi si discuri cu muzica clasica:
Alina Tanase, directorul medical al Institutului Clinic Fundeni: ... Alina Tanase, directorul medical al ICF. ... explica dr Alina Tanase. ... Iar dr Alina Tanase are credinta ca in acest an "trecem de 100 de proceduri".
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, este prezent in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Din pacate, va disparea conceptul de colectionar", ne-a spus Mihai Tanase.
"Daca PSD nu va mai vrea, veniti la noi, la rromiā€ Adept si el al innoirii partidului si promovarii tinerilor (dar nu cu pretul sacrificarii parintelui-fondator Ion Iliescu), Madalin Voicu a fost autorul fara voie al unui moment aparte.
Constienti ca anticipatele l-au inghesuit rau pe Geoana, pesedeii bucuresteni au si iesit la atac, prin persoana lui Madalin Voicu - vicepresedinte al filialei in cauza.
Ar fi vizati Madalin Dumitru, directorul Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, si sotia acestuia, pentru fapte de coruptie. Madalin Dumitru este suspectat ca ar fi dat prefential contracte unor firme, pentru diverse lucrari, au precizat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
"Manafu trebuie sa stie, dar din motive obiective, nu este prezent" Prezent la conferinta de presa de la Neptun, directorul general al Administratiei Nationale "Apele Romane", Madalin Mihailovici, a tinut cu tot dinadinsul sa faca apologia celor mai frumoase plaje, pe care le-a comparat cu cele din tarile cu traditii vechi in domeniul turismului.
De altfel, pesedistul Madalin Voicu, primul sosit la intrunirea cu stafful PSD (din pacate, primarul Radu Mazare n-a fost de zarit), a avut cea mai dezinvolta atitudine, parca in ton cu zilele estivale.
Senatorul PSD Miron Mitrea (foto) scrie miercuri pe blogul sau ca excluderea lui Madalin Voicu din partid este "cea mai grava isprava a grupului de interese" din jurul lui Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie si face un apel catre acestia sa se prefaca pe timpul campaniei ca le pasa de partid.
Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
Pesedistul Madalin Voicu a comentat decizia lui Raed Arafat de a demisiona din functia de subsecretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, considerand ca Arafat este un adevarat profesionist si ca atitudinea sefului de stat nu este normala.
Apa, canalizarea, gazul, iluminatul, toate sunt finalizate 100%", a precizat pentru B365.ro, Madalin Dumitru, director general al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei. ... Pentru toate lucrarile care au fost efectuate dupa rezilierea contractului cu Sedesa", a declarat Madalin Dumitru.
Seful Directiei generale de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, Madalin Dumitru, spune insa ca intre proiectul licitat in mai si cel prezentat miercuri in Comisia de Urbanism nu sunt diferente.
Potrivit lui Madalin Dumitru, directorul Directiei Infrastructura din Primaria Municipiului Bucuresti, lucrarile ar putea incepe la finalul lui iulie si ca municipalitatea are mai multe variante pentru amenajarea Caii Vitoriei. ... Primarului General ii va apartine decizia, daca va fi doar o artera pietonala sau nu", a spus Madalin Dumitru.
Cu Prometeu se mai pregateste si Madalin Murgan, dar fostul jucator al Universitatii, Pandurii Targu Jiu si ALRO Slatina spera sa-si gaseasca repede un angajament la o echipa din primele doua esaloane. ... Cezar Opris, Petre Baluta, Madalin Poenaru, Mihai Ciocarlan, Alin Zuleam;
Madalin Voicu, presedintele juriului in ultimii ani, s-a zbatut enorm ca acest festival sa nu moara. ... Insa pe scena vor evolua toti concurentii care au obtinut premii la Mamaia de-a lungul anilor si vedem ce modalitate gasim pentru a da si niste distinctii", ne-a spus Madalin Voicu.
google-analytics.com