Cautare

3146 de rezultate pentru "lupte libere galati" (3.66 secunde)
In cele doua camere ale parlamentului nu se duc lupte pentru pregatirea integrarii Romaniei in Europa; nu se duc lupte pentru rezolvarea crizelor din Sanatate, din Invatamant, din Cultura; nu se duc lupte pentru a micsora neincrederea romanilor in institutii, in partide si chiar in valorile democratiei.
In cele doua camere ale parlamentului nu se duc lupte pentru pregatirea integrarii Romaniei in Europa; nu se duc lupte pentru rezolvarea crizelor din Sanatate, din Invatamant, din Cultura; nu se duc lupte pentru a micsora neincrederea romanilor in institutii, in partide si chiar in valorile democratiei.
Potrivit declaratiilor directorului Zonei Libere, Angela Ivan, banii primiti vor fi folositi pentru finalizarea infrastructurii, astfel incat investitorii din zona sa aiba toate conditiile de care au nevoie, respectiv drumuri de acces, apa, curent electric.
Era nevoie de o solutie politica stabila, ce nu putea sa rezulte decat in urma unor alegeri libere, in conditii de pluralism politic. ... Organizarea de alegeri libere in cursul lunii aprilie.
De altfel, acesta a mai precizat ca la momentul actual grupul social al penitenciarului dispune de 5 garsoniere libere.
Aceste regiuni trec drept "libere" sau "partial libere", in timp ce Madagascar este considerata "non-libera". ... Totodata, in Asia, Bangladesh si Boutan au trecut de la statutul de tari "non-libere" la cel de "partial libere".
Acestora li se adauga pasajele de la Charles de Gaulle sau Piata Presei Libere, la care lucrarile ar fi trebuit sa fie in plina desfasurare, dar al caror termen de incepere ramane necunoscut.
Autoritatile se pregatesc sa inaugureze pasajul rutier subteran de la Piata Presei Libere. ... Edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a considerat intotdeauna constructia pasajului subteran de la Piata Presei Libere drept proiectul lui de suflet.
- R413 Bucur Obor - Afumati - Sindrilita - R419 CFR Progresul -Bumbacaria Jilava - R421 Ghencea - Cornetu - R422 Ghencea - Domnesti - Darvari - R423 Ghencea - Teghes - R424 Ghencea - Clinceni - R425 Ghencea - Ordoreanu - R426 Ghencea - Pruni - R428 Depoul Alexandria - Magurele - Alunisu - Jilava - R432 Pacii (Valea Cascadelor) - Zurbaua - R434 Lujerului - Chiajna - R436 Cartier Damaroaia - oras Buftea - R439 Piata Sudului - Popesti-Leordeni (Danubiana) - R440 Piata Sudului - Romprim - Leordeni - R441 Piata Presei Libere - Ostratu (Corbeanca) - R442 Piata Presei Libere - Otopeni - R443 Piata Presei Libere - Peris - R446 Piata Presei Libere -Silistea Snagovului - Gruiu - R452 Republica - Islaz - R454 Republica - Pantelimon (Ferma) - R455 Republica - Dobroiesti - R458 Republica - Branesti (str.
Liderul lumii libere Ma scoate din sarite indaratnicia cu care, atunci cand vorbesc despre presedintele lor, americanii tin mortis sa-l proclame "liderul lumii libere".
De aceea, am depus in Parlamentul Romaniei legea cu privire la posibilitatea acordarii unei zile libere pentru parintii care doresc sa fie alaturi de copiii lor in prima zi de scoala.
Vedeti mai jos cele 16 zile libere legale, care ar fi fost doar 15 daca nu se dadea ordonanta pentru 3 ianuarie.
Mi-am propus astazi sa vorbesc despre obsesia nationala reprezentata de zilele libere legale. ... Zilele libere acordate in sectorul bugetar, dupa care se orienteaza si restul lumii, se vor recupera inainte sau dupa.
Deplasarea protestatarilor se va face pe patru benzi de circulatie, lasand libere doua benzi, pe sensul dinspre Piata Unirii catre Piata Victoriei, pentru a permite accesul autospecialelor cu regim de circulatie prioritar (I.G.S.U, M.A.I., Ambulante etc.). ... Presei Libere - P-ta. ... Presei Libere - P-ta.
Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf - intre orele 09.00 - 14.00, va fi inchisa circulatia pe Sos. Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
In 50% dintre locurile de joaca pentru care OPJC Galati a solicitat reabilitarea nu s-a miscat nimic in ultimul an. Locurile de joaca din Galati si Tecuci prezinta inca destule pericole pentru copiii care le frecventeaza, in ciuda sanctiunilor repetate aplicate de organele de control.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A. Galati, liberalul Victor Paul Dobre.
Este vorba de fostul edil sef al orasului Tecuci, Gheorghe Lazar, ales consilier local pe listele PSD Galati alaturi de Viorica Tiron si Costica Florea. ... Cu prilejul semnarii declaratiilor de apartenenta politica, tripletul amintit a renuntat la calitatea de membru al PSD Galati.
google-analytics.com