Cautare

69 de rezultate pentru "lucescu" (6.97 secunde)
El a spus ca in cursul zilei de luni a avut o ultima intalnire cu reprezentantii clubului, la care au participat Dinu Gheorghe si familia Lucescu, fiind luate decizii foarte importante in ceea ce priveste viitorul Rapidului.
Intr-un interviu acordat site-ului oficial al "minerilor", fundasul oltean a spus ca nu este in conflict cu antrenorul Mircea Lucescu.
Punctul nostru slab a fost Mihaela Buzarnescu, mentinuta in echipa, desi nu mai castigase un meci de o jumatate de an - Mircea Lucescu a fost demis de la carma nationalei turce, dupa ce a retrogradat-o in grupa a 3-a Ligii Natiunilor.
Printre cei 66 se regaasesc, de asemenea, alte personalitaati din lumea sportului precum Nadia Comaaneci, Gicaa Hagi, Raazvan Lucescu, Adrian Mutu, vedete de televiziune precum Andreea Esca, Mihaela Raadulescu, Florin Caalinescu, jurnalistii analisti Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Emil Hurezeanu, Cristian Tudor Popescu, Silviu Brucan.
A "recunoscut" ca se parfumeaza cu "4711", ca sa scape de o ziarista Acum tine cu Dinamo, pentru ca cei mai buni fotbalisti pe care i-a cunoscut el- Parcalab, Mircea Lucescu si Dumitrache - erau dinamovisti.
Daca o sa am vreo problema, o repar undeva in oras, probabil, mult mai ieftin", a declarat si craioveanul Florin Lucescu.Dealerii trag de coltul lor de plapumaPotrivit reprezentantelor auto locale, reviziile periodice si garantia oferita pentru masinile noi ar avea avantaje care suplinesc din plin diferenta intre preturile piperate la service-urile autorizate si cele de la alte atelierele de reparatii auto din oras.
Si Mircea Lucescu i-a transmis un mesaj clar. Sa se antreneze, sa fie cel mai bun si sigur va juca si la nationala.
Razvan Lucescu. Cartonase galbene: Adailton ‘31, Wesley ‘42, N‘Doye ‘47, Anderson ‘90+4 / Alexa ‘24, M. Antonio ‘50. Arbitri:
Razvan Lucescu. Vointa Sibiu: Miron - Maghici, Bar, Apostol, Tanc - Nicola - Postolache (Miclea ‘77), Beza (Bunea ‘71), Dalbea, I.
Razvan Lucescu Steaua: Tatarusanu - Geraldo, Iliev, Chiriches, Latovlevici - Chipciu, Bourceanu, Bicfalvi, Cr. Tanase - Tatu, M. Costea Antrenor:
Finala ar putea fi ultimul meci al lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a Rapidului, acesta fiind pe cale sa semneze un contract cu o grupare araba, in timp ce Dinamo incearca sa salveze un sezon aproape ratat, in care a incheiat campionatul pe locul 5.
Elevii lui Lucescu au inceput sa atace cu adevarat doar cand a fost fortati de scor, cand adversarii erau concentrati doar pe defensiva si era mult mai greu sa punctezi.
Posibila plecare a lui Razvan Lucescu in Qatar l-a determinat pe finantatorul Rapidului, George Copos, sa caute un inlocuitor la fel de bun pentru banca tehnica a giulestenilor.
Andrea Pirlo a debutat in Serie A in 1995, la doar 16 ani, sub comanda antrenorului Mircea Lucescu, la formatia Brescia.
Sistemul e mort de la A la Z", a declarat Anamaria Prodan la Sport Total FM. "De ce Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu nu doresc sa revina in Romania?
Ar mai fi nevoie acolo de neodihna lui Lucescu, de meticulozitatea lui Boloni, de detasarea binefacatoare a lui nea Imi Ienei.
Ne bucuram mult ca Mircea Lucescu o sa fie alaturi de noi. Este un om de mare valoare, cu performante mari in afara Romaniei.
Razvan Lucescu Au marcat: I. Apostol, G. Bucur, I. Mazilu 29.03.2015 / Romania vs. Feroe? (preliminarii CE 2016 Franta) Romania (formatia probabila):
Te-a bagat Mircea Lucescu prin repriza a doua, parca. Il tin minte si pe ultimul: Gala Hagi. Intre ele, tin minte totul.
I-a jignit pe fotbalisti, pe Lucescu, pe Mutu, pe Chivu. I-a facut prostanaci pe zecile de mii de fani ai lui Stefan Banica.
google-analytics.com