Cautare

69 de rezultate pentru "lucescu" (3.56 secunde)
Bogdan Lobont, Razvan Lucescu si Dan Petrescu, trei dintre simbolurile fotbalului romanesc, au intrat in echipa Cosmote si joaca in cel mai nou spot dedicat Cartelei Cosmote, dand "glas pasiunii pentru fotbal" pe toata durata Campionatului European.
Agentul Arcadie Zaporojanu a vorbit despre situatia din Ucraina si despre ce se intampla cu Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev. Lucescu se afla inca la Kiev, acolo unde multe persoane parasesc orasul.
Razvan Lucescu (53 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, considera ca FCSB are valori in echipa, insa implicarea totala a lui Gigi Becali ii este daunatoare.
Razvan Lucescu a vorbit despre plecarea lui Radoi "E obligatoriu sa facem cele sase puncte. ... Eu cred ca ne vom califica la baraj, iar apoi sa dea Dumnezeu sa ne calificam si la Campionatul Mondial", a spus Razvan Lucescu, la revenirea in tara.
Razvan Lucescu s-a enervat. ... Avem jucatori talentati, insa, din punct de vedere educational, suntem la nivelul zero, asta e cea mai mare problema, asta trebuie sa ne preocupe" , a declarat Razvan Lucescu.
Au fost prezente nume mari din istoria clubului, de la toate sectiile, de la Leon Rotman, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipa, Mircea Lucescu, Marius Niculae sau Ionel Danciulescu, la David Popovici si Ancuta Bodnar, cea mai noua campioana olimpica data de clubul din Stefan Cel Mare.
Razvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK Salonic, a revenit in tara pentru cateva zile si a analizat lupta la titlu in Liga 1. Lucescu Jr l-a avertizat pe selectionerul Romaniei, Edi Iordanescu, inaintea meciurilor cu Andorra si Belarus, primele din preliminariile EURO 2024.
Daca vrem sa facem o treaba serioasa eu l-as propune pe Mircea Lucescu presedinte FRF si pe Anghel Iordanescu presedintele LPF.
Razvan Lucescu se pregateste sa-l introduca pe teren pe atacantul Sabrin Sburlea. ... Razvan Lucescu. FC Vaslui: Borjan - Papp, Anderson, Constantin, Paito - N‘Doye, Stanciu - Adailton, Wesley, Sanmartean - Temwanjera.
Razvan Lucescu, care a preluat la inceputul lunii iunie a anului trecut pe FC Rapid, mai are contract cu gruparea giulesteana pentru inca un sezon, cu drept de prelungire pe inca doi ani.
Mircea Lucescu si Gigi Becali s-au intalnit acolo si au discutat despre viitorul fotbalistilor, dar si al celor de la FCSB.
Razvan Lucescu si-a incheiat minivacanta in tara si s-a intors in Grecia pentru a relua pregatirea cu PAOK Salonic. Antrenorul a vorbit despre echipa nationala, despre debutul lui Edward Iordanescu, dar si despre situatia prin care trece tatal sau, in calitate de tehnician al lui Dinamo Kiev.
Razvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK Salonic, a vorbit, in cadrul emisiunii Fotbal Club, despre meciul amical Romania - Grecia, dar si despre inaugurarea stadionului Rapid - Giulesti.
Echipa lui Mircea Lucescu va juca in urmatoarea perioada mai multe astfel de partide. La plecare, antrenorul roman a dat declaratii.
La plecarea spre Cluj, pentru meciul amical dintre Dinamo Kiev si CFR Cluj, Mircea Lucescu a declarat ca si-ar dori ca FCSB sa revina in Ghencea.
Razvan Lucescu are parte de o mica vacanta, prilejuita de intreruperea campionatelor, pe care o petrece in Romania. La sosirea in tara, antrenorul roman a vorbit despre echipa sa, PAOK, despre echipa nationala a Romaniei, despre Rapid, dar si despre cariera sa de antrenor.
Mircea Lucescu a fost operat la picior de coxartroza, a anuntat Dinamo Kiev. Clubul ucrainean a mai precizat ca antrenorul roman este intr-o dispozitie excelenta.
Mircea Lucescu s-a reintors la antrenamentele lui Dinamo Kiev. Antrenorul a vorbit despre echipa sa, despre lupta din Superliga, dar si evolutiile echipei nationale din preliminariile Euro 2024.
Mircea Lucescu va fi prezent in aceasta seara pe National Arena la meciul dintre Romania si Elvetia. Fostul selectioner i-a felicitat pe tricolori pentru calificarea la Euro 2024.
Finantatorul ros-albastrilor a vorbit despre plecarea lui Compagno, despre arbitrajul de la FCSB - Farul, despre rivalitatea cu Rapid si despre posibilitatea ca Ion Tiriac si Mircea Lucescu sa intre in fotbal.
google-analytics.com