Cautare

69 de rezultate pentru "lucescu" (4.24 secunde)
Am discutat cu Lucescu numai despre fotbal. Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie. ... In ce an a castigat Sahtior Donetk, sub comanda lui Mircea Lucescu, trofeul Cupa UEFA?
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Crampeie din viata contracronometru a lui Mircea Lucescu. ... Mircea Lucescu explica meciul. ... Un meci dupa care Catalin Tolontan scria ca "Lucescu era in suba si cu un fes pe cap, parea un navigator pe apele lumii". ... Cam asta face Mircea Lucescu.
Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei: ... Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei. ... "S-o antrenez pe Barcelona e ca si cum Stela Popescu ar juca alaturi de Di Caprio in Titanic 2" - spune Mircea Lucescu. ... Lucescu se afla pe lista Barcelonei, alaturi de Allegri, Benitez sau Spaletti.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Adevarul informeaza:Filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu "Adevarul" a reconstituit filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. ... Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie.
Vatmanul care l-a lovit pe Lucescu:
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022. Mircea Lucescu n-a stat prea mult si a recunoscut ca a venit mai ales la insistentele lui Danut Lupu, fostul sau elev.
Lucescu a fost vizitat ieri de Dario Srna: ... Ieri, la 5 zile de la accidentul de vineri, medicii au anuntat ca recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal. ... "Salutari pentru toata echipa!" Lucescu a avut parte si de o surpriza.
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior, a castigat si Supercupa, dupa ce in acest sezon cucerise si campionatul, si Cupa Ucrainei Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu (66 de ani) si la care evolueaza si fundasul Razvan Rat (31 de ani), a castigat Supercupa Ucrainei, dupa ce in sezonul precedent cucerise titlul de campioana si Cupa.
Mircea Lucescu: ... Declaratiile au fost facute in exclusivitate de Mircea Lucescu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor. Interviul oferit de Mircea Lucescu da o cu totul alta lumina circumstantelor in care a avut loc accidentul rutier in care a fost implicat.
Mircea Lucescu: ... Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, e convins ca finala Ligii Europa va un eveniment-spectacol si ca un mare merit pentru organizarea finalei in Romania il are Mircea Sandu.
Mircea Lucescu cere schimbari majore la Dinamo si crede ca noul proiect al conducerii ar trebui sa includa si construirea unui nou stadion in Stefan cel Mare!
Mircea Lucescu (69 de ani) traieste momente cumplite in Ucraina. ... In apararea lui Lucescu a sarit un jucator. "Antrenorul lor l-a atacat pe Mister Lucescu.
- dupa Razvan Lucescu) care m-a convocat si asta inseamna ca am o anumita valoare si merit sa fiu aici. ... Am mai avut o perioada de pregatire de vara si in perioada lui Razvan Lucescu si am avut doar cateva zile de vacanta.
Lucescu nu mai vine la nationala. ... Sub contract cu Sahtior, Lucescu i-a spus lui Burleanu ca de-abia la vara poate veni la nationala. ... Burleanu are de ales - pune un interimar si-l asteapta pe Lucescu sau numeste un selectioner pentru restul preliminariilor.
google-analytics.com