Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (3.52 secunde)
Prefectura presteaza un soi de alba-neagra in cazul hotararii Consiliului Local Municipal Craiova prin care a fost aprobata vanzarea prin negociere directa a 600 de metri patrati de teren din curtea Spitalului de Neuropsihiatrie catre firma Prima Medical, care a si construit pe acea suprafata un centru de diagnostic.
Conducerea furnizorilor de servicii din subordinea municipalitatii din Craiova trece prin sita normativelor in vigoare in noiembrie, la sedinta ordinara a consiliului local municipal, cand primaria a decis sa aplice, la patru luni de la publicare, Legea privind conditiile de ocupare a fotoliilor din Consiliile de Administratie.
Cu 14 oameni dintr-un total de 27 de membri in Consiliul Local Municipal Craiova, dupa migratie, Alianta PD-PNL ii poate trage clapa oricaruia dintre celelalte partide reprezentate in legislativul Baniei, atunci cand vine vorba de un vot recunoscut cu majoritate simpla.
Conducerea prefecturii Covasna a anuntat ieri ca va ataca in contencios administrativ acele hotarari ale consiliilor locale care prevad organizarea unui referendum local privind autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc. ... "Vom ataca orice hotarare privind referendumul local", a spus Gyorgy.
Numele celor doua persoane care vor fi propuse in prima sedinta de Consiliu Local au fost facute publice ieri de consilierul local democrat Cosmin Paun. “In sedinta pe comisii de marti seara am primit si proiectele de hotarire de consiliu local referitoare la numirea noilor directori.
Consilierul local Cristian Cretu, izgonit recent din PSD, are din nou emotii. Pesedistii au cerut consiliului local sa ia act de incetarea mandatului acestuia, dar situatia este complicata de o decizie a Curtii Constitutionale care a declarat neconstitutional tocmai articolul de lege invocat de PSD.
Primarul Dumitru Nicolae a raspuns ieri atacurilor venite din partea sefului Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, consilierul local PC Eugen Gavan, care l-a acuzat ca nu vrea sa aplice regulamentul privitor la modul si conditiile in care sint montate panourile publicitare in oras.
Alesii au luat aceasta decizie din dorinta de a face economie la bugetul local.
Directorul demis al SC Apa Canal, Ion Stefan, a depus in instanta o cerere prin care solicita anularea hotaririi emise de Consiliul Local care a dus la inlaturarea din functie pe motiv ca documentul nu a fost emis de actionarii societatii, ci de administratia publica locala.
Deputatului liberal Cornel Popa i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al municipiului Marghita pentru merite deosebite in sprijinirea realizarii obiectivelor de investitii de interes local si implicarea in dezvoltarea sociala si edilitara a urbei.
De ani buni alesii din Legislativul local parca nu se mai satura de vinturat lumea.
Consiliul Local al municipiului Medgidia s-a intrunit ieri pentru a dezbate si aproba cele 19 proiecte de hotarari de pe ordinea de zi initiate de Dumitru Moinescu, primarul Medgidiei.
PSD Navodari a pornit razboiul impotriva primarului democrat Tudorel Calapod si a manierei in care acesta intelege sa "conduca" sedintele de Consiliu Local.
Unul dintre principalele puncte aflate pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local, care va avea loc joi dupa amiaza va fi cel referitor la desemnarea alesului municipal care ii va lua locul lui Constantin Dumitriu la Primaria Galati.
La ultima sedinta a Consiliului Local al Medgidiei, desfasurat anul trecut, consilierul social democrat Nicolae Paun a anuntat retragerea sprijinului politic acordat de catre partid consilierului Victorina Radu si a incercat pentru a treia oara in ultimele luni sa introduca pe ordinea de zi un proiect de hotarare privind excluderea acesteia din consiliului local.
Presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei a solicitat, ieri, Prefecturii Constanta sa ia act de "ilegalitatile pe care consilierii locali din partea PDL, impreuna cu primarul orasului Tudorel Calapod, le comit". Matei a cerut reprezentantilor Guvernului verificarea legalitatii hotararilor adoptate in sedinta de Consiliu Local din 28 februarie.
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. ... Dascalii merita mai multa atentie Cu aceeasi ocazie, in calitate de consilier local, Nicolae Matei a explicat faptul ca administratia locala nu a acordat suficienta atentie dascalilor din Navodari.
Biroul Permanent Judetean al PD-L a decis aseara, in unanimitate, excluderea din partid a presedintelui executiv Danut Moisoiu si dizolvarea Biroului Permanent Local Constanta, ceea ce inseamna si renuntarea la serviciile de lider ale deputatului Laurentiu Mironescu.
Nici tedinta ordinara a Consiliului Local nu a fost "sarita" de la o astfel de izbucnire.
Acesta si-a indreaptat degetul spre conducerea patidului, care, din diverse interese, a luat decizia de a-l inlatura de la conducerea Organizatiei Municipale desi membrii din Consiliul de Coordonare Local l-au ales ca presedinte.
google-analytics.com