Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (2.99 secunde)
In ceea ce priveste relatiile cu PSD, Banias a mai marturisit ca ele "nu sunt foarte apropiate" in plan local, iar la nivel central a apreciat ca "pesedistii sunt foarte agresivi, ei ar vrea cand la putere, cand in opozitie".
RAT nu face parte dintre operatorii de transport care pot efectua transport public local de persoane in baza programului local prin curse regulate. ... 92/2007, a serviciilor publice de transport public local, sunt prevazuti la art.
Consiliul local a adoptat in urma cu sase ani o hotarare care contravine legislatiei rutiere, permitand vehiculelor cu tractiune animala sa circule in anumite zone din Craiova. ... Consiliul Local Craiova se crede mai destept decat parlamentul si guvernul la un loc.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Subventii pentru toti De fapt, propunerea municipalitatii care va fi luata in discutie in sedinta de joi a consiliului local este mai complexa, vizand mai multe facilitati pentru anumite categorii de persoane pe mijloacele de transport in comun ale Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
pedelistii in fiecare sedinta a Consiliului Local Craiova, primarul Antonie Solomon a pus capat majoritatii confortabile pe care PDL o avea in legislativul local, cu cei 15 consilieri ai sai.
Administratia publica din statiunile turistice de interes local va fi obligata sa dubleze numarul minim al locurilor de cazare si sa amenajeze sali de fitness, locuri de promenada si spatii comerciale.
E drept ca o cerere de revocare a unui membru, venita din partea consiliului de administratie, ar fi ajuns tot pe masa consiliului local, organismul care a si impartit fotoliile. ... "Consiliul de administratie poate propune organului care l-a numit (consiliului local municipal - n.r.), potrivit art.
Consiliul Local sau Consiliul Judetului?, aceasta este intrebarea legata de soarta furnizorului local de agent termic primar. ... Fiecare din cei doi oameni importanti ai Galatiului face lobby pentru ca furnizorul local de agent termic primar sa ajunga in ograda institutiei pe care o conduce. Consiliul Judetului sau Consiliul Local?
Consiliul Local Oradea a aprobat, in ultima sa sedinta, Regulamentul de acordare a facilitatilor fiscale pentru anul 2007.
"Vinovat pentru aceasta gaura imensa din bugetul local este marele Rompetrol Rafinare - platforma Petromidia, care, de mai bine de 5 ani de zile, refuza sa se inregistreze la Primaria Navodari, desi activitatea o desfasoara pe teritoriul orasului.
LUNI Luni vremea va fi in general frumoasa in jumatatea vestica a teritoriului, insa in est ultimele benzi noroase ale ciclonului ce a afectat tara noastra in zilele precedente vor mai aduce local unele averse de ploaie insotite de descarcari electrice, in general slabe cantitativ.
Acum citiva ani, la fiecare sedinta de Consiliu Local, reporterul Monitorului care asista la sedinta, acorda note consilierilor, in functie de activitatea lor in timpul sedintelor. ... Stiu ca discutam atunci ca ar trebui acordate note consilierilor pentru activitatea lor in general, nu doar in timpul sedintelor de Consiliu Local.
Seful Executivului local sustine ca datele cuprinse in chestionare vor fi luate in calcul la stabilirea bugetului local pe 2005, care urmeaza a fi supus dezbaterii Consiliului Local in sedinta de miercurea viitoare.
La discutiile purtate pentru prima data in acest mod la Mangalia au participat, printre altii, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte national al PNL, presedintele interimar al filialei constantene a liberalilor deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul Mircea Iustinian, consilierul municipal Virgil Lungu, presedintele Biroului Local Mangalia al PNL dr.
Daca primarul nu face vreo scamatorie in urmatoarele trei saptamani, SC Salubritate SRL, firma de salubritate a Consiliului Local Craiova, nu va mai putea curata strazile de mizerie si zapada.
• atributii referitoare la relatia cu consiliul local; • atributii referitoare la bugetul local; ... • atributii referitoare la relatia cu consiliul local; • atributii referitoare la bugetul local;
propria organizatie local. In Romania reprezentanta locală ... - Va rog sa ne vorbiti despre cifra de afaceri, numar de angajati, filiale pe plan local? ... - Care sunt principalele directii de dezvoltare pe plan international si local?
Este necesara o anamneza urmata de un examen general si local minutios, care sa identifice posibilele cauze. ... Tratament medicamentos oral (antibiotice) sau local (topice antihemoroidale, antiseptice, anestezice locale); ... macrolide pe cale generala +/- imidazol local. ... Tratamentul e local, prin aplicarea unor substante (Lindan). ... Tratamentul este local.
Conservatorii sint multumiti de modul in care functioneaza in acest moment Consiliul Local. ... In acest sens consilierul local PC Mircea Gutter a precizat ca, pentru ca interesele galatenilor sa fie atinse, politicienii au obligatia de a lucra in echipa.
google-analytics.com