Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (3.36 secunde)
Incercarea primarului Mihai Claudiu Tusac de a bloca din nou intrunirea Consiliului Local Mangalia si motivele invocate de acesta, au determinat o reactie dura din partea liderului PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto).
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Tinerii studenti din filialele locale ale PD si UDMR, membri in Consiliul Local al Tinerilor, calca pe urmele seniorilor.
Fara sa stim exact daca aceasta comisie, primul organ deliberativ al Calarasiului, a avut un sediu propriu, ea a functionat pana la 24 septembrie 1852, cand Calarasiul, devenit localitate libera, isi schimba si numele in Orasul Stirbei si obtine si dreptul de a avea magistrat, ceea ce in termeni moderni ar insemna primar si consiliu local.
Cei patru consilieri independenti care au fost exclusi, prin votul colegilor din Patidul Social-Democrat Mangalia din Consiliul Local, pe langa faptul ca si-au recapatat toate drepturile de a-i reprezenta pe cetatenii orasului, au si castigat procesul intentat administratiei publice.
Cei zece alesi municipali care au votat in cadrul sedintei de Consiliu Local impotriva introducerii pe ordinea de zi a doua proiecte de hotarare initiate de consilierii PC, se vor alege cu plangeri penale pentru abuz in serviciu din partea Partidului Conservator Galati, ne-a declarat presedintele organizatiei judetene a partidului, Eugen Durbaca.
Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, a declarat, in urma cu o saptamana, ca isi doreste dizolvarea Consiliului Local, intrucat, aprecia acesta, "este o rusine".
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
Potrivit legii, daca un consilier local nu se prezinta de trei ori consecutiv la sedintele Consiliului Local, isi poate pierde pozitia in care a fost ales In ultimele doua sedinte ale Consiliului Local Galati absenta consilierului PSD Andreea Marat a fost consemnata de secretarul Consiliului in condica de prezenta.
Functionarii care au intocmit proiectul hotararii luate ieri spun ca nu au facut altceva decat sa aplice Legea serviciilor de transport public local, pe care insa au respectat-o pe sarite, fentand Legea concurentei.
ca in aceeasi zi sa se mai organizeze inca un referendum, local de data asta, la care oamenii sa raspunda la o intrebare pusa de primar sau de presedintele Consiliului Judetean.
Salariatii Primariei Logresti, judetul Gorj, nu si-au mai primit banii pe ultimele doua luni, din cauza ca organigrama institutiei nu a fost inca votata in consiliul local, desi a primit avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Procedura de licitatie deschisa privind desemnarea castigatorului pentru lucrarile de modernizare a centrului orasului s-a finalizat pe 22 martie, urmand ca intre consiliul local si firma castigatoare, SC UTI International SRL, sa se semneze contractul de executie a lucrarilor.
Vreau sa subliniez faptul ca am initiat actiunea in instanta pentru a anula hotararea Consiliului Local Sacele, prin care se decidea scoaterea la licitatie a 729 de hectare de teren din Grindul Chituc, teren care, din punct de vedere administrativ e situat in zona comunei Corbu.
Apropierea termenului-limita de depunere a declaratiilor de apartenenta politica, potrivit noului statut al alesilor locali, a accelerat ritmul "transferurilor" de consilieri de la nivel local.
Consilierii municipali craioveni au refuzat ieri sa constate prin vot incetarea mandatului de consilier local in cazul ex-pesedistului Cristian Cretu.
google-analytics.com