Cautare

635 de rezultate pentru "liste" (3.40 secunde)
Ministrul a declarat ieri ca nu exista liste cu privire la schimbarea din functii a unor diplomati, dar ca in activitatea ministerului pe care il conduce criteriul principal il va reprezenta competenta. ... eu personal nu fac liste.
Markó Béla, presedintele UDMR, a confirmat ca episcopul László Tökés ar urma sa figureze pe lista candidatilor UDMR la alegerile pentru Parlamentul European, precizand ca pozitia acestuia pe liste va fi discutata mai tarziu. ... - CNMT), inclusiv oferind liste comune in cazul episcopului László Tökés pentru alegerile pentru Parlamentul European.
Din cate am aflat pana acum, nici unul dintre parlamentarii deveniti deja si consilieri locali sau judeteni nu va pastra postul, urmand sa se retraga de pe liste.
Potrivit protocolului Uniunii obtinut de Hotnews.ro, cele trei partide vor participa pe liste comune la alegerilor locale:
Astfel, alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale vor beneficia de accesul la o infrastructura electorala comuna (birouri electorale, liste electorale, stampile, logistica) cu cele parlamentare", explica MAI.
Nimeni vreodata nu a pus in discutie acest lucru, pentru ca nu-l poate pune in discutie, pentru ca el este un drept fundamental constitutional si oricine are cetatenie romana, indiferent unde ar domicilia, indiferent in ce punct al globului s-ar afla, detine, intre alte drepturi conferite de cetatenia romana, si acest drept, drept de vot, dar asta este altceva decat prezenta pe liste electorale permanente.
S-a cocotat in fruntea PSD avand in spate o falanga de tineri adunati de prin taberele de vara, cu care-l santaja public pe Adrian Nastase sa le faca locuri pe liste la alegerile din 2004.
Autoturismele vor fi distribuite pana pe 31 decembrie dupa liste stabilite din timp, deoarece intr-o zi pot fi repartizate doar 20 de autoturisme, deoarece dureaza foarte mult asamblarea accesoriilor suplimentare si inmatricularea masinilor.
La polul opus, "proaspat" exclusul din Partidul Democrat Mangalia, Florin Maftei, afirma ca alegerile nu ar fi statutare, intrucat nu a fost intrunit numarul de 50 de membri care ar fi trebuit propusi pe liste la alegeri:
In prezent, liberalii raporteaza trei primari in plus pe liste, toti fiind primiti in partid in 2006. ... Cu toate ca, dupa alegerile din 2004, PRM avea patru primari, in 2006 doar unul a mai ramas pe liste, edilii din Carpen, Dranic si Bradesti migrand catre alte partide.
Parlamentul European, o palarie prea mare pentru Zgonea Sederea la Bruxelles si Strasbourg in calitate de euroobservator a deputatului PSD Valeriu Zgonea nu l-au convins pe acesta sa isi incerce norocul pentru un loc pe liste.
In cei aproape 6 ani cat am fost lider al PSD am semnat liste de candidaturi pentru mii de primari, consilieri locali si judeteni; ... - in 2012 nu au existat liste ci colegii uninominale (unde fiecare candidat trebuia sa obtina singur peste 50% din voturi);
Informatii generale Dieta-Minune nu este o dieta, ci un stil de viata, asadar nu contine liste cu alimente interzise sau recomandate, nu are tabele cu calorii si nici meniuri prestabilite. ... Nu are liste cu alimente interzise, nici tabele cu calorii, nici meniuri prestabilite.
Principalele practici pentru motivarea absentelor sunt, potrivit cercetarii facute de IPP, justificarea "in bloc" a unei liste de nume, fara precizarea motivului, iar PSD este partidul care foloseste frecvent aceasta modalitate (la 22 decembrie 2005 a fost acceptata o lista de 64 de deputati).
Pesedistii absenti, scosi de pe liste Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat ca parlamentarii social-democrati care vor lipsi nemotivat de la dezbaterea motiunii simple si a celei de cenzura initiate de PSD vor suferi consecintele politice "firesti" in astfel de situatii.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti e de parere ca nimanui nu i se poate lua dreptul de a fi pe liste. "Noi nu excludem persoane de pe viitoarele liste electorale, asa cum au facut ei.
Astfel, Boc s-a pozitionat la fel ca Adriean Videanu sau Radu Berceanu, sustinand ca sondajele urmeaza sa decida ponderea pe liste si precizand ca PD este cotat cu 30% in preferintele electoratului.
PD a propus PNL, la sedinta de luni seara a CNC al Aliantei, reluarea negocierilor cu privire la fuziunea celor doua partide, liberalii acceptand aceasta posibila tema de discutie cu o conditie, respectiv participarea pe liste comune la alegerile pentru Parlamentul European, sustin surse din Alianta.
Oricum, inainte luarii unei astfel de decizii, democratii si liberalii trebuie sa stabileasca daca vor candida pe liste comune, a declarat Olteanu, potrivit caruia nu se pune problema de alegeri, nici anticipate, nici la termen, decat dupa introducerea sistemului de vot uninominal.
In contextul crizelor si esecurilor din PNL, democratii nu au ratat ocazia de a se lauda, inca o data, ca au fost principalele motoare ale integrarii, ba chiar au aratat interes fata de romanii din strainatate pentru a-si putea asigura si succesul alegerilor europarlamentare, in cazul in care vor candida pe liste separate.
google-analytics.com