Cautare

4792 de rezultate pentru "liste note examen suplinire iasi 6 august" (3.04 secunde)
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
"In ceea ce priveste Aeroportul International Iasi, in zilele urmatoare se vor termina discutiile de la Bucuresti cu Comisia Europeana. ... Lucrarile vor trebui terminate pana in august 2015.
In cazul apartamentelor cu trei camere din Bucuresti, scaderea inregistrata de indicele imobiliare.ro a fost de 7,6%, la 1.100 euro/mp.
6 oct 2009 - Ministrul interimar de Externe Catalin Predoiu are o convorbire telefonica cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca. ... - Republica Moldova urmeaza sa deschida un consulat la Iasi, a anuntat ministrul moldovean de Externe, Iurie Leanca.
A reusit performanta de a ajunge in Parlament dupa ce s-a clasat pe pozitia a treia, dupa Ion Gontea, de la PD-L, care a obtinut 34,6%, si Dumitru Puchianu de la PNL, cu 31,4%.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Curtea de Apel Iasi a decis in cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., ca nu au fost intrunite conditiile legale, drept pentru care nici conducerea CJC, nici membrii, dar nici hotararile luate nu sunt valide.
In seara zilei de 3 ianuarie 1859, membrii partidei nationale s-au strans la Iasi in cabinetul de istorie naturala, in sala Elefantului, unde era expus un exemplar cumparat cu mai multi ani in urma de domnitorul Mihail Sturdza.
Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. ... Alerta de trafic intens in Iasi. ... Da, sunt din Iasi. ... Alerta de trafic intens in zona Mitropoliei Iasi.
- Aveam 6 ani, eram pseudo-vagabond, eram pe strada toata ziua, jucam fotbal, imi petreceam timpul cu multi alti copii in Cismigiu.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie". ... Observ ca aceasta istorie se repeta la Iasi.
Principele Radu, care si-a anuntat in data de 9 aprilie candidatura pentru alegerile prezidentiale din acest an, a vizitat, luni, Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu", institutie care functioneaza in aceeasi cladire cu Fundatia Culturala "Ferdinand I" din Iasi.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca este imposibil de aprobat un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor si a precizat ca este partizanul reformarii Constitutiei, insa ca acest lucru poate fi facut doar in cadrul unui forum constitutional.
Vicepresedintele UNPR Liviu Campanu a declarat, duminica, la Iasi, ca partidul discuta cu 13 parlamentari ai opozitiei, sapte senatori si sase deputati, pentru trecerea acestora la Uniune, adaugand ca unul dintre acestia este senator de Iasi.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
CJ - Horia Teodorescu (Tulcea), Catalin Nechifor (Suceava), Ioan Cindrea (Sibiu), Adrian Duicu (Mehedinti), Adrian Tutuianu (Dambovita), Radu Moldovan (Bistrita) PNL - 10 parlamentari Primarii - Calin Potor (Alba-Iulia), Marius Nicoara (Cluj-Napoca), Nicolae Robu (Timisoara) CJ - Teodor Atanasiu (Alba), Cristian Adomnitei (Iasi), Horea Uioreanu (Cluj), Cornel Popa (Bihor), Ciprian Dobre (Mures), Florin Turcanu (Botosani), Cristinel Bigiu (Buzau) UNPR - 5 parlamentari Primarii - Anghel Iordanescu (PGMB), Tudor Ciuhodaru (Iasi) CJ - Liviu Campanu (Botosani), Culita Tarata (Neamt), Ion Tabugan (Caras-Severin) PDL - 12 parlamentari Primarii - Silviu Prigoana (PGMB), Sulfina Barbu (Sectorul 4), Theodor Paleologu (Sectorul 1), Marius Necula (Galati), Alin Trasculescu (Focsani), Nicusor Paduraru (Iasi) CJ - Stelian Fuia (Calarasi), Mihai Stanisoara (Mehedinti), Dan Marian (Vaslui), Cornel Stirbet (Sibiu), Cezar Preda (Buzau), Petru Movila (Iasi) UDMR - 2 parlamentari Primarii - Gyorgy Frunda (Targu-Mures), Cseke Attila (Oradea) Legea 161/2003 privind transparenta in functiile publice prevede ca postul de parlamentar este incompatibil cu cel de ales local si stipuleaza ca deputatul sau senatorul aflat in acest caz are la dispozitie 15 zile pentru a informa Biroul permanent al Camerei din care face parte.
"Monitorul " a solicitat in scris Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, careia i se subordoneaza SDN Botosani, preturile de inchiriere a utilajelor, iar raspunsul directorului unitatii, Dorina Tiron, a fost ca valorile contractelor de inchiriere ale utilajelor de deszapezire "sint cele rezultate din procedurile de achizitie si variaza in functie de numarul de unitati inchiriate, tipul acestora, numarul de schimburi pe zi de utilizare, tipul interventiei, etc ", fara a se preciza si un tarif propriu-zis.
Potrivit informatiilor furnizate de Directia Politiei de Frontiera Iasi, in primele sase luni ale anului au fost descoperite 34 de autovehicule furate - trei in Botosani, 13 in Iasi, cinci in Vaslui si 13 in Galati - dintre acestea 30 fiind furate din strainatate si gasite in tara.
google-analytics.com