Cautare

4795 de rezultate pentru "liste note examen suplinire iasi 5d 6 august" (4.22 secunde)
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
- Au aparut noi detalii in cazul dublei sinucideri din Iasi. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul din Iasi, Carmina Pascal, a declarat miercuri la Realitatea TV ca cei 2 soti aveau o alcoolemie extrem de mare.
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
Liberalii vor sa mearga la alegerile europarlamentare pe liste comune cu partenerii democrati. ... "Exista o hotarare la nivelul Aliantei de a participa pe liste comune. ... Insa liberalii nu au adus deocamdata in discutia publica un punct important al alegerilor europarlamentare, cel referitor la ponderea fiecarui partid pe liste.
Astfel, pe lista cu primii 10 clienti rau-platnici ai ANR-ului-publicata pe site-ul institutiei- se numara, la data de 19 august 2008, cand a fost intocmita lista neagra a datornicilor Autoritatii, si societatea Tehnoton Iasi, ce detinea cunoscuta fabrica de aparate de radio, casetofoane si alte produse electronice si electrocasnice din perioada regimului comunist, care a ajuns, in prezent, prin cumpararea ei de catre un grup industrial sa fabrice aragazuri si masini de spalat.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
In august 1917 s-a infiintat un alt partid carea vea sa joace un rol important: ... Basarabia a participat cu o delegatie formata din 6 membri.
Rezumatul filmului Filmul este inspirat de relatarile cuprinse in trei pagini ale romanului Kaputt al scriitorului italian Curzio Malaparte, in care acesta vorbeste despre vizita sa la Iasi, la o zi dupa pogromul suferit de populatia evreiasca din oras.
Conducerile PNL si PSD vor vota, in prima jumatate a lunii februarie, alianta dintre cele doua partide, au anuntat luni Crin Antonescu si Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, de Ziua Unirii.
Timpul i-a dat dreptate lui Rus de vreme ce si acum alegerile europarlamentare din 25 mai se vor desfasura dupa aceleasi liste. ... Potrivit acestor liste, BEC a considerat ca nu s-au prezentat la referendum decat 46%.
Printre cei care vor incasa stimulente pe luna august se numara soferii si femeile de serviciu. Din cei 720 de angajati ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, 40 nu vor primi stimulente pe luna august, a spus liderul de sindicat din institutie, Mitita Tudor.
Chiar daca la Dolj au fost mai multi bani decat pe august, sefii Fiscului nu au incasat nici un leu din aceste bonusuri.
Presa consemneaza si azi, ca in fiecare an, evenimentul de la 23 August 1944. Actul istoric de la 23 August 1944 este extrem de controversat, atat din punctul de vedere al implicatiilor ulterioare, cat si al desfasurarii evenimentelor in acea zi de rascruce pentru istoria moderna a Romaniei.
60 de agenti economici luati la bani marunti, 49 de amenzi aplicate in valoare totala de 82.000 de lei, precum si 9 decizii de suspendare a activitatii, acestea sunt rezultatele controalelor efectuate in perioada 1-15 august la producatorii si comerciantii de paine si produse de panificatie de catre comisari ai Garzii Financiare Galati si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Lunile iunie si august sunt pline de cheltuieli istovitoare si trebuie sa va stapaniti bine tentatiile. Bugetul se regleaza abia spre sfarsitul lunii august, in noiembrie si decembrie.
Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
google-analytics.com