Cautare

5185 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare mehedinti" (2.79 secunde)
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Ati pomenit agricultura si eu cred ca ea ar trebui sa fie prima pe lista. ... Ce rezultate ati obtinut?
Lista incompatibililor Din datele pe care GIP sustine ca le are de la Oficiul Registrului Comertului (ORC), cei 18 incompatibili sint: ... Alexandru Ioan Mortun, senator PNL de Mehedinti, presedintele PNL Mehedinti - administrator la SOLAR BONEH SA;
Cu trei zile in urma, pana si PNTCD, un partid care nu stie la acest moment daca va intra singur in scrutin sau pe o lista comuna a polului de dreapta, previziona castigare a doua pozitii printre reprezentantii Romaniei in Parlamentul European.
Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 49,5 miliarde de lei vechi.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
“Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece. Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: ... El imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta, iar eu invatam bine pentru teza ca sa trec anul.
"Este destul de suspect cum cele doua note informative semnate Felix au ca data ultima zi din an. Probabil ca cineva din Securitate nu avea planul de note informative realizat si s-a gindit sa rezolve cumva aceasta problema", a incheiat Ciuca.
Basescu a subliniat din nou ca nu a colaborat cu Securitatea comunista si ca nu exista nici un astfel de dosar pe numele sau, ci doar rapoarte de rutina, de pe vremea cand era comandantul navei Navrom, note care erau date de toti cei care ieseau in afara tarii in interes de serviciu.
Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi. Potrivit propriilor declaratii, rectorul a trimis note informative despre 300 de studenti, comunicand Securitatii concluziile sale asupra problemelor economice si religioase ale acestora.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Mona Musca a mai spus ca i s-a cerut sa semneze eventualele note informative cu numele de cod "Dana". Deputatul a subliniat faptul ca nu a dat note scrise catre Securitate si ca, dupa un an de la semnarea angajamentului, s-a decis intreruperea angajamentului.
"Au fost niste note tehnice care nu au facut rau nimanui. Din contra, as spune", a declarat Francu, subliniind ca nu stia ca acele note ale sale vor ajunge la Securitate.
Fostul ministru PSD, actual senator independent, a negat ca o serie de note informative date despre o serie de persoane si descoperite in arhi-vele fostei Securitati ar fi fost scrise de ea, Cole-giul avand indicii in acest sens.
google-analytics.com