Cautare

5185 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare mehedinti" (3.44 secunde)
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Am fost secretar executiv, vicepresedinte, presedinte executiv si acum sunt presedinte, deci este clar ca performanta nu se face decat prin munca si prin rezultate", a declarat Adrian Duicu.Acesta il inlocuieste in functie pe deputatul Eugen Nicolicea, caruia partidul i-a reprosat slabele rezultate la alegerile de anul trecut.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Potrivit acestuia, PSD Mehedinti a cerut BEC anularea alegerilor in circumscriptia 27 Mehedinti pentru fraudarea votului. Acesta a aratat ca a fost luata in discutie contestatia la nivelul BEJ Mehedinti, care a transmis-o spre rezolvare la BEC.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost schimbat din functia de presedinte al organizatiei PSD Mehedinti, a anuntat ieri senatorul PSD de Mehedinti, Petre Daea.
Prefectura Mehedinti a obtinut 200.000 de euro pentru un proiect ce vizeaza optimizarea comunicarii intre institutie si serviciile publice deconcentrate, finantarea fiind asigurata de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. "Judetul Mehedinti este singurul din tara care va beneficia de un astfel de sistem informatic de raportare si comunicare.
PSD+PC a castigat si in Gorj si Mehedinti Rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica, anuntate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj, plaseaza pe primul loc Alianta PSD +PC, cu 34,26%, urmata de PDL - 30,55%, PNL - 14,49%, PRM - 13,76%, Elena Basescu - 4,17%, si PNCTD - 1,12%.
Inspectia de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (I.S.U.) Mehedinti a efectuat ieri controale la primariile din judet. ... al Judetului Mehedinti, despre producerea oricaror situatii de urgenta sau efecte ale acestora. ... Mehedinti pentru raportarea evenimentelor.
In urma acestor sesizari, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti a cerut ANPC suspendarea activitatii Volksbank Drobeta Turnu Severin. Ieri-dimineata, inspectorii OJPC Mehedinti au mers la sediul bancii pentru a pune la punct blocarea activitatii pana la rezolvarea plangerilor venite de la consumatori.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
ßapte note informative Fost primar al Brasovului, deputatul liberal Ioan Ghise a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, insa sustine ca nu a facut politie politica si ca opinia publica trebuie sa faca distinctia intre turnatori.
google-analytics.com