Cautare

1414 de rezultate pentru "liga iv valcea" (8.14 secunde)
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea. Domnule ministru, avand in vedere ca administratia judetului Valcea prin presedintele Consiliului Judetean domnul dr.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Groapa de gunoi a municipiului Ramnicu Valcea trebuia inchisa de mai bine de doua saptamani, mai exact la sfarsitul anului trecut, angajament pe care Romania si l-a luat prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, Capitolul 22 - Mediu.
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal.
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal.
Vrem sa luam acea baza mai ales ca ne mandrim cu rezultatele din ultima perioada si vrem sa obtinem o promovare istorica in Liga 1. ... Baza sportiva trebuie sa ajunga la un standard pentru a putea fi omologat pentru Liga 1.
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga. Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal feminin de junioare III de la Colegiul Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea a devenit campioana nationala, terminand un sezon de exceptie fara infrangere.
Presedintele Organizatiei Bucuresti a Partidului Conservator, Dan Liga, si-a anuntat ieri demisia din partid, acuzandu-si colegii ca au pregatit excluderea sa printr-un joc murdar. Dupa sedinta Biroului Permanent al PC, Dan Liga si-a anuntat intempestiv demisia.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Citeva fundatii si ONG-uri din orasul nostru au format Liga pentru Presedinte, care va avea rolul de a-l sprijini pe presedintele Traian Basescu.
Revelatia Roberto Dumitru Autor a trei goluri in cele doua stagii din Antalya ale pandurilor, juniorul Roberto Dumitru ar putea debuta in Liga 1 inca din acest sezon. Si Alexandru Neagu, venit de la Real Murcia, este gata pentru prima liga.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
In sezonul recent incheiat, Steaua nu a fost primita de FRF in barajul de promovare in Liga 1. ... El a primit unda verde pentru a intari lotul cu care sa atace prezenta in Liga 1.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Si judetul Valcea va beneficia de o parte din masiva finantare europeana, specialistii din cadrul Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Valcea afirmand ca 5,5 milioane de euro vor intra in conturile fermierilor din judet.
google-analytics.com