Cautare

1635 de rezultate pentru "liga iii prahova" (7.80 secunde)
Evident, banul - ochiul dracului - i-a intaratat mai mult pe oamenii cu bani din spatele acestor echipe decat pe fotbalisti, Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos si Arpad Paszkany fiind dornici sa puna mana pe cele 10 milioane de euro asigurate de calificarea in Liga Campionilor.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga.
Sute de constanteni, din toate cartierele orasului, care isi fac aprovizionarea in piata din Tomis III, s-au intalnit ieri cu senatorul Dorel Constantin Onaca, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta.
Majorarile de salarii acordate de angajatori ar trebui sa fie indreptate catre fondurile de pensii facultative (Pilonul III), efectul masurii fiind stimularea economisirii si reducerea consumului, si implicit a inflatiei, a declarat, joi, directorul general al ING Asigurari de Viata, Bram Boon.
Astfel, economia Romaniei s-a comprimat in trimestrul III cu 0,7%, a patra scadere la nivelul Uniunii Europene, dupa Estonia (-2,8%), Ungaria (-1,8%) si Cipru (-1,4%).
- Ania Perta, clasa a III-a D - Scoala cu clasele I-VIII nr 4, Ramnicu Valcea; - Dogan Buket, clasa a III-a - The International School of Bucharest, Bucuresti; ... - Paul Vancea, clasa a III-a B - Scoala cu clasele I-VIII, nr 1, Bicaz;
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Magda Marincovici Societatea Romana de Hipertensiune (SRH) avertizeaza ca , motiv pentru care va derula studiul SEPHAR editia a III-a, ce are ca obiectiv prevenirea si informarea populatiei asupra riscurilor hipertensiunii.
afirma Simona Czudar, Director executiv, Asociatia Ador Copiii Educatie Premiul III â€" 257.727 lei, pentru proiectul Fiecare copil in gradinita, Asociatia OvidiuRO. ... Protectia mediului Premiul V â€" 113.828 lei, pentru proiectul Tinerii ambasadori in lupta cu schimbarile climatice, Fundatia Terra Milleniul III.
Divizionara secunda ALRO Slatina a inceput cu o victorie seria partidelor amicale, castigand sambata, scor 1-0, in fata valcenilor de la Damila Maciuca (locul sapte in Liga a III-a, seria 4).
FEFS a avut trei echipe, cate una din fiecare an, si in loturi se regaseau tinere care fac sport de performanta (baschet, box, tenis de camp, atletism), dar si cateva care fac fotbal de performanta, evoluand pentru echipa Real Craiova (locul trei in liga nationala).
Formatia Prometeu Craiova se afla la un pas de dezastru, astazi urmand sa dispute un meci capital in privinta mentinerii in Liga a III-a. ... Numai o victorie ne poate garanta ca ramanem in Liga a III-a.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Totusi, la 1.900 de ani de la inaugurarea monumentului care poate inca aduce dovezi privitoare la originile noastre si inceputurile romanitatii, Liga Culturala Romana si Congresul Spiritualitatii Romanesti au avut rolul salvator pentru ca acest eveniment sa nu treaca neobservat si sa il readucem in atentia generatiilor de astazi, prea putin procupate de istorie si mult mai putin animate de sentimente patriotice.
Florin Anghel, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a declarat ca PUR doreste sa obtina Prefectura acestui judet. Pentru functia de prefect al Prahova a fost nominalizat presedintele PD Prahova, Corneliu Popescu, iar pentru cea de subprefect secretarul coordonator al PNL, Nicolae Alexandri.
Este vorba despre dosarul demarat in urma denuntului lui Octavian Ionescu, reprezentant al unor investitori care voiau sa bage bani intr-un proiect de turism pe Valea Cerbului (Prahova).
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Presedintele organizatiei PSD Prahova, Marian Saniuta, a anuntat ieri ca Biroul politic al acestei filiale va discuta in prima sedinta despre declaratiile facute de senatorul Antonie Iorgovan, o decizie in privinta acestuia urmand sa fie luata prin vot.
google-analytics.com