Cautare

1635 de rezultate pentru "liga iii prahova" (5.11 secunde)
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii. Primele doua clasate vor juca sezonul viitor in Liga Nationala.
- Participarea directa a Presedintelui la actiunea ilegala de strada din 22 ianuarie 2017, asociata actiunilor violente (in sensul legii penale) din perioada premergatoare si perioada care a urmat, care au pus Guvernul in imposibilitatea de a exercita puterea de stat prin adoptarea unei ordonante de urgenta, in contextul si celelalte actiuni ale Presedintelui mentionate la TITLUL III, reprezinta savarsirea infractiunii de inalta tradare prin actiuni impotriva ordinii constitutionale, prevazuta la art.
(Fontes Historiae Daco-Romanae, III, Bucuresti, 1975, p. ... (Fontes Historiae Daco-Romanae, III, p. ... Vatatzes aducea o oaste numeroasa ba chiar si o mare multime de vlahi, despre care se spune ca sunt colonii de demult ai celor din Italia (Fontes Historiae Daco-Romanae, III, p.
Principalul punct de atractie al lui Mark III este senzorul CMOS care ofera o rezolutie maxima de 10.1 MP. ... De prelucrarea imaginilor dupa captura se ocupa doua procesoare DIGIC III, care fac posibila fotografierea la numai 0.2 secunde de la apasarea butonului de pornire al camerei.
Killa Fonic lanseaza, in parteneriat cu Virgin Radio, albumul III, un album care include piese realizate de-a lungul anului, in care artistul a aprofundat si alte stiluri fata de cele cu care si-a obisnuit deja publicul. III vine cu un vibe nou, in care Killa a imbinat trei genuri:
Studiul SEPHAR III:
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Deputatul Danut Liga s-a reinscris in Partidul Democrat, din care a fost exclus in martie 2004. Liga a declarat ieri ca s-a reinscris in PD in urma cu doua saptamani, deoarece a considerat ca "asa este corect si normal".
"Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1.
Hanganu a ridicat osanale pentru PSD in discursul tinut la Conferinta organizatiei judetene Prahova a acestui partid. ... In plus, el ocupa si functia de presedinte al Organizatiei Prahova a PD.
Membrii Consiliului National al Aliantei vor respecta prevederile protocolului bilateral de colaborare in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, fara a permite acestuia sa treaca de la PNL la PD, a afirmat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
- propunerile de candidati au fost depuse si votate in organizatiile de colegiu si apoi in PSD judetean (in acest caz OJ PSD Prahova ) - au fost trimise in scris de catre Judete catre Secretarul General Liviu Dragnea care le-a supus la vot in cadrul Comitetului Executiv National!
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean.
PNL Prahova a dizolvat, in ultimele zile, conducerile a sase organizatii care au obtinut sub 15% din voturi la alegerile locale, printre care si filiala din municipiul Ploiesti.
Fostul senator PSD de Prahova, Georgica Severin, fusese validat in urma cu o luna ca membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Ploiesti, la o intrunire a Ligi i Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca "Traian Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzandu-l pe seful statului ca "a vandut Romania".
google-analytics.com