Cautare

1239 de rezultate pentru "liga d neamt" (3.09 secunde)
"Conform regulamentului, Universitatea Craiova nu-si mai poate pastra locul in Liga a II-a daca va refuza sa participe in acest sezon. Daca cei de acolo vor decide sa inscrie echipa in campionat abia anul viitor, va trebui sa o faca la judet, in ultima liga!
Liga I Surpriza de proportii in Gruia: ... CFR Cluj pare ca a iesit din lupta pentru titlul de campioana in urma acestui esec, al patrulea in Liga I.
Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a. ... x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
Tot mai multe formatii de traditie din Liga 1 si din esaloanele inferioare se confrunta cu grave probleme financiare, iar seful LPF lasa sa se inteleaga ca ar putea fi fortat sa schimbe sistemul competitional din Liga 1 chiar din sezonul urmator.
Echipa va putea fi inscrisa la vara in Liga a IV-a, in cazul in care vor fi locuri disponibile, iar finantatorul va face dovada faptului ca gruparea are o baza de pregatire.
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. ... In functie de rezultatele obtinute in Liga Natiunilor, Romania poate intra intr-o urna mai buna la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020.
Tricolorii au castigat ultimul meci din Liga Natiunilor si au incheiat grupa pe locul al doilea. ... Serbia a castigat grupa si a promovat in Liga B, dupa o victorie cu 4-1 contra Lituaniei. Lituania a retrogradat in Liga D.
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a. ... Dan Alexa si-a demonstrat valoarea promovand-o pe Dunarea in Liga 1.
Pentru unii ar parea suprinzator ca Bucurestiul, oras cu trei mari cluburi rivale si, cel mai probabil, si cele mai bogate din Romania, sa priveasca cum o echipa clujeana promovata in 2004 in prima liga se indreapta cu pasi uriasi catre titlul de campioana, primul din istoria feroviarilor ardeleni, insa realitatea este ca totul a fost gandit cu mult timp inainte la poalele Feleacului.
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Doar ce deschise domn' Mitica de la Liga gura si se lauda in dreapta si-n stanga peste ce mare campionat domneste el si cum am bagat noi sperietii in perfida Europa dupa doua etape de Liga Campionilor, cum isi lua una dupa ceafa ca sa se trezeasca la realitate.
Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari. "Ce credeti ca in Liga 2 joc altfel sau cum? ... Nivelul este acelasi, slab, si in Liga 1 si in Liga 2, pe romaneste.
La Neamt s-au inaugurat opt drumuri intr-o singura zi Cum la sate se stiu destul de putine lucruri despre programele europene, strategia functioneaza. ... Recordul absolut apartine insa candidatilor PSD Neamt care au inaugurat ieri dintr-o lovitura...
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu.
Presedintele Traian Basescu s-a deplasat, sambata, in judetul Neamt, in satul Rotunda, din comuna Doljesti, localitate grav afectata de inundatiile produse la sfarsitul lunii iulie.
"Colegii de la Neamt sunt bucurosi ca pot sa aiba o astfel de tinta, foarte vulnerabila, in aceasta campanie", a comentat Geoana.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, duminica, la Piatra Neamt, ca renunta la functia de vicepresedinte al Senatului, motivand ca incepe campania electorala si ca nu ar avea timp sa se ocupe si de aceasta si de atributiile din Parlament.
google-analytics.com