Cautare

1239 de rezultate pentru "liga d neamt" (3.15 secunde)
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Un administrator al unei firme din judetul Neamt este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si utilizarea cu rea credinta a creditului societatii / Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproape un miliard de lei vechi.
In perioada 11 - 13 ianuarie a.c., in judetul Neamt, sub coordonarea I.G.P.R.
Pompierii au fost trimisi in recunoastere pe teren, dupa cutremurul care a avut loc in Neamt.
Meciul cu Piatra Neamt, amanat Formatia olteana a obținut sapte victorii si a urcat pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, cu unu mai putin decat echipele de pe locurile patru si trei, Dinamo Bucuresti, respectiv VC Unic LPS Piatra Neamt.
Cel care a adus, de fapt, victoria Aliantei „D.A.” a precizat foarte clar ca „tentatia” de a decreta, acum, ca PD „este mai tare” decat PNL este total gresita si a catalogat tot ca o greseala imensa si posibilitatea participarii separate ale PD si PNL in cazul declansarii unor alegeri anticipate.
Pe scurt, in 2001, la initiativa unui grup de primari liberali de municipii, a fost reafirmata dorinta infiintarii unei structuri reprezentative a alesilor locali ai PNL din Romania, denumita Liga Alesilor Locali. ... Liga are si o structura ale carei organisme de conducere sunt:
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a sarbatorit totodata si 6 ani de activitate. ... Vreau sa felicit Liga Studentilor Romani din Strainatate nu doar pentru organizarea acestui eveniment, ci pentru intreaga activitate.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Daca reusim sa realizam promovarea, un lucru dificil, sunt convins ca se gasesc resursele pentru sustinerea echipei in Liga I", a spus Daniel Mogosanu.
"E si el in cautare de echipa si mi se pare normal sa se duca la o echipa de Liga I sau Liga a II-a, dar nu este exclus sa-l convingem sa ramana la noi.
Pandurii - FK Zeta (Muntenegru, Liga 1 ) - 8 februarie, ora 14.00: Pandurii - Novi Pazar (Serbia, Liga 1) - 11 februarie, ora 13.00: Pandurii - Shkendija 79 (Macedonia, Liga 1) - 14 februarie, ora 15.00: Pandurii - FK Rad Belgrad (Serbia, Liga 1)
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Elevele lui Bogdan Burcea se afla pe ultimul loc, cu doar patru puncte in clasament, dar spera ca in retur vor aduna suficiente puncte pentru a se mentine in Liga.
In stagiul de pregatire din Antalya, recent incheiat, aluministii au disputat trei amicale, inregistrand 1-1 cu FC Biel (Elvetia, liga a 2-a), 3-1 cu FC Costuleni (Republica Moldova, liga 1) si 2-2 cu FC Winterthur (Elvetia, liga a 2-a).
pentru prima liga. Lazar a inceput sezonul titular, dar nu a rezistat decat trei etape in poarta, in timp ce Horvat nu a debutat inca in Liga 1.
Unul dintre cei mai buni manageri din Liga 1. ... Eu personal l-as vedea presedinte la Liga pe Emerich Ienei chiar daca este in varsta este mult ,ai moral decat mitica si la Federatie pe Iordanescu sa lase politica si sa vina sa faca ce stie el mai bine.
Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda.
google-analytics.com